Pókember: Idegenben - kiszivárgott a legújabb előzetes

Végre azt is megtudtuk, honnan van Pókember új vörös-fekete ruhája.

2019. június 2. 9:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Pókember magabiztosan uralja a mozikat A premierfilmek nem igazán rúgtak labdába a hétvégén.

Pókember: Idegenben - majdnem beleraktak egy Tony Stark cameót A filmesek végül úgy döntöttek, hogy jobb nem bolygatni a múltat.
Mi lesz a Marvel-filmekkel a Pókember után? A Kultrovat Podcast legújabb adásában kielemezzük a legújabb Marvel-filmet, ami egyben egy korszak lezárása is.
Állítólag visszaszáll a Sonyhoz minden jog, ha nem hoz az új Pókember 1 milliárd dolláros bevételt Persze a film már most 600 millió dollárnál jár, szóval ez a veszély egyre kevésbé fenyeget.
A Pókember: Idegenben rendezője örömmel húzná elő Kravent a folytatásra A harmadik epizódban komoly vadászat indulhat Pókember után.
Mintha Pókember mászott volna le a mozivászonról - londoni felhőkarcolón videózták le a szabadmászó férfit Hétfő reggel valósággal sokkolta a járókelőket a biztosítókötél nélkül, felfelé kapaszkodó mászó.

Pókember beelőzte a Toy Storyt a hétvégén A Pókember: Idegenben című szuperhősfilm átvette a kasszasikerlista vezetését a hétvégén Észak-Amerikában.
Kína fogja gigasikerré tenni az új Pókember-filmet? Kínában döbbenetes Pókember-hisztéria tört ki.
Az MCU egyik legjobb cameójával lepett meg minket a Pókember: Idegenben Rengeteg izgalmas figura bukkant már fel a Marvel mozikban, de erre a meglepetésre talán senki nem számított.
Minden idők legerősebb keddi bevételét hozta a Pókember 2 Amerikában is bemutatásra került a Pókember: Idegenben.
Van élet a Végjáték után: remek móka az új Pókember-mozi Moziverzumának úgynevezett harmadik fázisát frissen, fiatalosan zárja a Marvel. Persze nagy kockázatot nem vállalnak, ám a Pókember: Idegenben kedves, gyors s persze irtó látványos szuperhősfilm ráa...
Tíz film, amit látni kell nyáron Jön A kis kedvencek titkos élete 2., a Pókember: Idegenben és a Halálos iramban-filmek első spinoffja, a Hobbs & Shaw. Kapunk két hideglelős horrort, de a legfontosabb mégis az, hogy jön az új Taranti...