Jön a Jumanji: The Video Game (PC, PS4, XO, Switch)

A 2017-es film a tervek szerint idén év végén egy videojáték adaptációt is kap.

2019. június 5. 12:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ismét láthatjuk mozgás közben az Astral Chaint (Nintendo Switch) A kizárólag Nintendo Switch-re érkező új játék a tervek szerint kicsivel több mint egy hónap múlva lesz elérhető.

Megvan a Luigi's Mansion 3 megjelenési dátuma? Ezúttal az Amazon mexikói részlege szivárogtatott. Érdemes egyelőre pletykaként kezelni a dolgot, de ha hihetünk a híreknek, akkor Luigi kísérteties kalandja nem sokkal a Switch Lite megjelenése után ...
Októberben jöhet a Luigi's Mansion 3 (Switch) A mexikói Amazon az előrendelőknek kiküldött emailben napra pontos dátumot adott meg a premierről.
Szinkronizált előzetest kapott a Jumanji 3 Ilyen lesz magyarul a Jumanji - A következő szint.
Idén biztosan nem kap ráncfelvarrást a Switch Most, hogy a Nintendo Switch Lite bemutatkozott, adja magát a kérdés, hogy megkaphatjuk-e idén a Switch korábban szintén pletykált "Pro-kiadását" is. A Nintendo of America elnöke, Doug Bowser lehűtött...
A Nintendo bejelentette új, hordozható minikonzolját Érkezik az új Nintendo Switch Lite.

Tetris 99 - érkezik az offline multiplayer Nem kell netre másznunk a multihoz! A Nintendo Switch népszerű tetrises battle royale-játéka hamarosan újabb DLC-t kaphat, amely segítségével helyi többjátékos mókát indíthatunk a barátainkkal.
Nintendo Switch Online - tízmillió előfizető A Nintendo elnöke, Shuntaro Furukawa nemrég megtartotta a cég befektetőinek tartott éves beszámolóját, ahol kiderült, egyelőre nagyon hasít a tavaly szeptemberben indult Nintendo Switch Online.
A Nintendo Switch idei játékai nem forradalmiak, de ez nem jelenti, hogy unatkozni fogunk Egy rövid kirándulás alkalmával kipróbáltuk és meglestük a hibrid konzolra a Nintendótól és más stúdióktól idén érkező játékok színe-javát.
Jumanji 3: itt az új előzetes A Jumanji következő szintje megkapta új előzetesét.
Jumanji: The Next Level - Danny DeVito és Danny Glover is beszállnak a játékba Az első trailerből kiderült, hogy bár a főszereplők ugyanazok, nagyon más szerepeket játszanak.
Okostelefonokon és táblagépeken is játszhatunk majd Tetris battle royale-t A Switch után nemsokára telefonon is összemérhetjük Tetris tudásunkat másik 99 emberrel, de nem szimplán a Tetris 99 portját kapjuk meg.