Európában próbálják elsózni az Ausztráliában megbukott Hisense OLED tévéket

A vevők szerint az LG és a Sony OLED tévéi sokkal jobbak.

2019. június 5. 13:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ausztráliában terjeszkedik a Revolut Ausztráliában is elindult a Revolut, ezzel a fintechcég lényegében megkezdte Európán kívüli terjeszkedését - írja a CNBC. A startup először annak a 20 000 ausztrálnak nyílik meg, akik feliratkoztak.....

Több embert megölt egy ámokfutó Ausztráliában Az elkövetőt őrizetbe vették.
Megpiszkálhatták az árfolyamokat - Itt az újabb bankbotrány Újabb devizaárfolyam-manipulációs ügybe keveredett a Citigroup, a Royal Bank of Scotland, a JP Morgan, a UBS és a Barclays, most Ausztráliában indítottak csoportos keresetet ellenük. A Bloomberg...
Először lett őslakos az őslakosokkal foglalkozó miniszter Ausztráliában Felállt a választáson meglepetésre újrázó Scott Morrison miniszterelnök új kormánya.
A NASA megerősítette, hogy meteor csapódott be Ausztráliában A tűzgolyó darabjai Ausztrália déli partjainál értek földet.

Egy gomba segíthet az új aranylelőhelyek feltárásában Az Ausztráliában talált Fusarium oxysporum a környezetében lévő részecskékkel való kölcsönhatás során aranyozza be a gombafonalait.
Geoffrey Rushnak minden idők legnagyobb rágalmazási kártérítését ítélték meg Ausztráliában A Daily Telegraph azt állította, a színész szexuálisan zaklatta egy fiatal kolléganőjét. Most fizetniük kell.
Egy új vakcina egyszerre véd az influenza A és a pneumococcus ellen Az ausztráli kutatók szerint a kombinált oltóanyag ráadásul nagyobb valószínűséggel nyújt védelmet az influenza más törzseivel szemben is.
Iszonyatos homokvihar csapott le egy ausztrál kisvárosra - videó Lenyűgöző, ám egyben félelmetes videót osztottak meg az interneten egy óriási homokviharról, ami május ötödikén tombolt Ausztráliában. A szigetország déli részén fekvő Mildura városára egy pill...
Brutál nagy aranyrögöt talált a fémkeresővel A másfél kilós darab Ausztráliában fordult ki a föld alól.