Megjelent Avicii posztumusz albuma

Családja döntött úgy, kiadja az elhunyt DJ utolsó dalait.

2019. június 6. 17:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Több mint félmillió dollárért kelt el Darwin könyvének egy eredeti példánya A Bonhams aukciósház online árverésén a 160 éves kötetért 500 075 dollárt fizetett új tulajdonosa, aki nem kívánta nyilvánosságra hozni kilétét. A leütési ár több mint kétszerese volt a szakértők által reméltnél - közölte az aukciósház szombaton.
Becsült értékük ötszöröséért keltek el Leonard Cohen szerelmeslevelei Összesen 876 ezer dollárért, azaz körülbelül 250 millió forintért vették meg Leonard Cohen szerelmesleveleit, több mint 50 darabot. Az 1960-as évekből származó levelekből megismerhető Cohen és Marianne Ihlen szerelmének krónikája.
Tett egy nagyon szimpatikus gesztust a Pride-nak a Queens of the Stone Age A Josh Homme vezette zenekar Insta-üzenetet küldött rajongóinak.
Végre megtudjuk, mi volt az Éhezők Viadala előtt Érkezik az előzménykönyv, Suzanne Collins az eredeti trilógia időpontjától számítva 64 évet utazik vissza.
A leszármazottakban tovább élnek a második világháború által okozott traumák A 20. század fegyveres konfliktusai közül a legtöbbször az első világháború, illetve a vietnami háború kapcsán esik szó a poszttraumás stressz szindrómáról. E jelenség azonban a második világháborúban is előfordult, és a mai nemzedékek életét is befolyásolhatja írja a BBC.
Kiszáll a POSZT-ból a Magyar Színházi Társaság Így Pécs mellett már egészében Vidnyánszky Attiláéké a fesztivál.

Top hírek:
Első koncertjéért 1 dollárt kapott, most alkalmanként 1 milliót Egy alacsony, korán kopaszodó, szeretethiánnyal küzdő fiatalember, Elton John a legnagyobbak közé emelkedett. Az angol szupersztár életének első öt évtizedéről szóló életrajzi film megmutatja, hogyan csinálta, és megérte-e.
A Jóbarátok szereplőivel ünnepelte Courtney Cox az 55. születésnapját Courtney Cox Instagramra posztolt fotójával kell beérnie annak, aki esetleg még mindig abban reménykedne, hogy lesz valaha is Jóbarátok-reunion.
Fatboy Slim kiállítással állít emléket a szmájli alkotójának Valószínűleg neki van a legnagyobb gyűjteménye, nemcsoda, hogy őt választották kurátornak a lisszaboni kiállításhoz.
A Scooter is jön az EFOTT-ra A német együttes épp a napokban lépett fel Magyarországon, de hamarosan visszatérnek.
A fejlődés gyorsítása váltotta ki az első népfelkelést a keleti blokkban 66 éve, 1953. június 17-én népfelkelés tört ki a Német Demokratikus Köztársaságban, ez volt az első eset, hogy a munkásosztály hatalmát hirdető szocialista táboron belül a rendszerrel maguk az állítólagos kedvezményezettek, a munkások fordultak szembe.
Teljesen Vidnyánszkyéké lett a POSZT A politikai alapon létrejött, jobboldali szervezet, a Magyar Teátrumi Társaság így már a szakmát képviselő tulajdonos nélkül csinálhat, amit akar.