55 milliárd eurós pluszköltséget jelent, ha kizárjuk a kínaiakat az európai 5G-ből

A GSMA szakmai képviseleti szervezet tanulmánya szerint komoly ráfizetés lenne, ha kihagynánk a fejlesztésekből a Huaweit és a ZTE-t.

2019. június 7. 14:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ezek a Huawei telefonok biztosan kapnak új Androidot Bár még mindig nincs végleges megoldás a Huawei termékeit ellehetetlenítő kereskedelmi háborúban, de azt már tudni, melyik mobilok ússzák meg az Android-tiltást.

Palkovics: nem félünk a Huaweitől és gyorsan kiépítjük az 5G-t Magyarország pragmatikus álláspontot képvisel a kínai Huawei távközlési gyártó körül felröppent nemzetbiztonsági kockázati vitában, mert eddig csak vádak hangzottak el a bizonyítékok helyett -...
Megérkezett a Huawei új olcsó telefonja A Honor márka bejelentette legújabb készülékét, a Honor 8S okostelefont.
Amerikai cégek lobbiznak a Huawei mellett Nagyon kellemetlenül érinti a beszállítókat is az exporttilalom.
Állítólag beindult az Intel és a Qualcomm a Huawei-embargó ellen Kétélű fegyver a Huawei ellen hirdetett bojkott, az érintett amerikai cégek is rosszul jöhetnek ki belőle. Érthető, ha egymás után próbálják meggyőzni a kormányzatot az intézkedések mérsékléséről.
Orosz rendszert is tesztel a Huawei az Android leváltására A jelentések szerint az Android leváltására egy orosz operációs rendszert is tesztel a Huawei, és a gyártás egy része is Oroszországba költözhet.

Októberben startolhat a Huawei Androidnál is gyorsabb HongMeng rendszere Októberben már HongMeng OS-t futtató eszközök is lesznek a piacon, de a Mate 30-ra senki ne számítson.
A Huawei elhalasztotta a Mate X megjelenését Tovább tesztelik a hajlítható kijelzős okostelefont.
Összekötötték az MTA százéves távcsövét egy Huawei P30 Próval íme az eredmény A Huawei az MTA Konkoly-Thege Miklós Csillagászati Intézetével közösen mutatta be, hogyan lehet ötvözni az okostelefon kameráját professzionális csillagászati technológiával.
És az megvan, hogy a Huawei hirdetést csinált a telefonjai zárolt képernyőjéből? Azt is megmutatjuk, hogyan lehet ezt kikapcsolni.
Jó hírek a Huawei-ről Megnégyszerezte hordozható okoseszköz-eladását a Huawei. Az IDC piackutató intézet legfrissebb jelentése szerint a vállalat 2018 első negyedévéhez képest 282,2 százalékos éves növekedést tudhat magáén...
Google: veszélyeztetheti USA-t a Huawei kitiltása Az amerikai vállalat próbálja meggyőzni Trumpot, hogy a kínai gyártó tovább működtethesse az Androidot a készülékein.