Egy hintóban utazott Meghan és Katalin a királynő szülinapjára fotók, videó

Először jelent meg a nyilvánosság előtt a Sussex-i hercegné, miután négy héttel ezelőtt megszületett kisfia Archie és bemutatta gyermekét. Harry herceg és felesége a Buckingham-palotába sietett, hogy részt vegyenek II. Erzsébet királynő születésnapi ceremóniáján.

2019. június 8. 13:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kiderült az igazság Meghan és Katalin kapcsolatáról Vége a találgatásoknak...

Rengeteg igénylés érkezett Óriási és egyre növekvő az érdeklődés a családalapítást segítő kedvezmények iránt, eddig közel tízezer család tudott élni a program által kínált valamelyik lehetőséggel - ezt mondta Novák Katalin az E...
Meghan Markle-t szétalázták a rajongók, érdemes ezzel kapcsolatban tisztázni valamit Miért gonoszkodunk olyannal, és ítélkezünk olyan felett, akit nem is ismerünk?
Tüneményes pillanatképek a két hónapos Archie Harrison Mountbatten-Windsor életéből Az első fotó a kis trónörökösről A két napos, fehér pólyába bugyolált újszülöttet születése után két nappal mutatta meg a világnak Meghan és Harry. A
Katalin, Meghan és az összes királyi gyerek ott volt Vilmos és Harry póló meccsén A két hónapos Archie Harrison mondjuk nem izgulta túl.
A trónörökösnek hála az Archie a legnépszerűbb név idén újszülötteknél Már korábban is felívelőben volt, de Harry és Meghan megdobta a népszerűségét.

Hiába a titkolózás, kiderülhetett, kik lesznek Meghan Markle fiának a keresztszülei Vajon tényleg rájuk esik a választás?
Titkolják, de valószínűleg ők lettek Meghan és Harry fiának keresztszülei Több opció is van
Olyan megható képek készültek Meghan és Harry fiának keresztelőjén, hogy sírni fogsz Te jó ég, de gyönyörűek
Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák Hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz mások mellett K. Németh Margit, Novák Katalin, Eperjes Károly, Csuja Imre, Becsei András és Gothár Péter is.
Végre! Meghan Markle megérkezett Wimbledonba és természetesen ő a legvagányabb Serena Williams mérkőzését nem hagyta volna ki
Íme a babaváró támogatás apró betűs részei A bankok várhatóan figyelembe vehetik, milyen adós volt korábban az, aki fel szeretné venni a babaváró kölcsönt, ám Novák Katalin családügyi államtitkár az InfoRádióban azt javasolta, ha egy volt adós...