E3: 2019 - Nintendo Switch-re is jön a The Elder Scrolls: Blades

Az ingyenes játék új verziója a tervek szerint idén ősszel lesz elérhető a Nintendo konzoljára.

2019. június 10. 2:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

GC 2019: A Sony és a Nintendo is ott lesz Kölnben A Twitteren bukkant fel egy bejegyzés, ami gyakorlatilag hivatalosan is megerősíti, hogy mindhárom nagy konzolgyártó ott lesz augusztus közepén Kölnben. Talán végre információkat kapunk a The Last of ...

Felfrissített Nintendo Switch és új Joy-Conok is érkeznek Az új modell akksija tovább fogja bírni, mint a jelenlegi kiadásé, de a gép maga nem lesz erősebb.
Nintendo Switchre is megjelenik a Resident Evil 5 és 6 Néhány hónap múlva a hibrid konzolon is élvezhetjük a két túlélő horrort.
Ismét láthatjuk mozgás közben az Astral Chaint (Nintendo Switch) A kizárólag Nintendo Switch-re érkező új játék a tervek szerint kicsivel több mint egy hónap múlva lesz elérhető.
A Valve-et annyira lenyűgözte aGoldenEye-t, hogy átdolgozták miatta a Half-Life-ot A Half-Life fejlesztői kipróbálták Nintendo 64-es játékot, aztán a saját játékukban is alkalmazták az ott látott trükköket.
Rövid előzetesen a Pokémon Sword & Shield Odébb van még a Pokémon Sword & Shield megjelenése, a Nintendo és a The Pokémon Company mégis kidobta a játék első japán tévéreklámját, ami hangulatos kedvcsinálónak sem utolsó.

Idén biztosan nem kap ráncfelvarrást a Switch Most, hogy a Nintendo Switch Lite bemutatkozott, adja magát a kérdés, hogy megkaphatjuk-e idén a Switch korábban szintén pletykált "Pro-kiadását" is. A Nintendo of America elnöke, Doug Bowser lehűtött...
A Nintendo, a Sharp és a Ricoh is hátat fordíthat Kínának Részben megerősítést nyertek a néhány nappal ezelőtt ismertté vált tervek. A japán konzolgyártó döntése ugyanakkor nem függ össze az amerikai-kínai kereskedelmi háborúval.
Nintendo 64-cipőt villantott a Nike Nem ez az első eset, hogy a Nike egy videojátékkonzol dizájnjából merít ihletet a legújabb sportcipőjéhez, így talán nem is olyan meglepő, hogy a Nintendo egyik klasszikus gépe szolgált most inspiráci...
Nintendo Switch Online - tízmillió előfizető A Nintendo elnöke, Shuntaro Furukawa nemrég megtartotta a cég befektetőinek tartott éves beszámolóját, ahol kiderült, egyelőre nagyon hasít a tavaly szeptemberben indult Nintendo Switch Online.
Nintendo Switchre is lett Assassin’s Creed III, de vajon kinek jó ez? Hét év után érkezett meg a Nintendo kézikonzoljára, de nem ájultunk el tőle.
A Nintendo Switch idei játékai nem forradalmiak, de ez nem jelenti, hogy unatkozni fogunk Egy rövid kirándulás alkalmával kipróbáltuk és meglestük a hibrid konzolra a Nintendótól és más stúdióktól idén érkező játékok színe-javát.