Hongkong kitart a kiadatási egyezmény mellett

Rohamrendőrök vették körül hétfőn a hongkongi parlament épületét.

2019. június 10. 8:55

A cikk folytatása...Friss hírek
A salzburgiak elengedik Szoboszlai Dominikot az Arsenalhoz Csakhogy két feltételnek teljesülnie kell, hogy az átigazolás is megvalósuljon. Ha összejön, akkor ő lesz az új Détári? Vagy ő is csak egy elveszett tehetség lesz?
Az orvos szerint nem a hálószoba a legjobb helyszín az együttlétre A legideálisabb hely a házban a háló falain kívül van.
Az elmebetegek múzeuma földhöz veri a látogatót Magda Marinko börtönbeli rajza, egy régi kényszerzubbony, a magyar törpetársadalom emlékei. Szó szerint őrületes múzeumban jártunk.
Legszívesebben nyugdíjas influencerek lennének a mai fiatalok idős korukban A z generáció 61 százaléka aktív éveit követően anyagi függetlenségben tervez élni...
Egy 50 éves férfi 5 gramm varázsgombával 5 órára bezárta magát a hálószobájába, ez vezetett oda, hogy Oakland dekriminalizálja a szert A marihuána legalizációja után a természetes pszichedelikus anyagok jótékony hatását is egyre több helyen kezdik el elismerni.
Alig mozdultak az amerikai indexek Emelkedéssel indult a hét első napja a tengerentúli tőzsdéken, a vezető indexek vegyesen teljesítettek, alig mozdultak. Vegyes kép, kicsi elmozdulás 2019.06.24 22:01A vezető amerikai indexek alig...

Top hírek:
Váratlanul távozik a Mokka műsorvezetőnője - Ezért búcsúzott sírva az adás végén Szabó Dóra két és fél év után távozik a Mokka csapatából.
Mik az ARKangyalok szakterületei? Hívd ?ket segítségül ezek szerint!
Tarlós: Az előválasztás agitprop tevékenység Tarlós szerint az előválasztás agitprop tevékenység.
Évek óta húzódik Józsefváros káptalanfüredi gyerektáborának felújítása Eredetileg kézilabdacsarnok is épült volna, de mostanra az egész koncepció megváltozott.
Kálmán Olgára még egy kutyát sem bíznának rá az emberek Egyenes beszéd a kommentszekcióban.
Virtuóz debattőrök ünnepe