E3 2019 - küldetésszerkesztőt és Discovery Tour módot kap az Assassin's Creed Odyssey

Megszabhatjuk a feladatokat, megírhatjuk a dialógusokat egy egyszerű alkalmazás segítségével.

2019. június 10. 21:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Assassins Creed: Odyssey - irány Atlantisz! A mai napon lezáródik a The Fate of Atlantis történetszála, ugyanis befutott az Assassin's Creed: Odyssey korábban megerősített utolsó letölthető bővítménye is, a Judgment of Atlantis. Ebben Poszeidón...

AC: Odyssey - a Ubisoft lecsap az XP-exploitra Az Assassin's Creed: Odyssey Story Creator módja remek eszköznek bizonyult arra, hogy a játékosok rengeteg tapasztalati pontot szerezzenek pillanatok alatt. A Ubisoft most lakatot tesz erre a kiskapur...
VR-játékokat készíthet a Facebook az Assassin's Creedből és a Splinter Cellből is Könnyen lehet, hogy hamarosan már az Oculus szemüvegeken keresztül bújhatunk az orgyilkosok és Sam Fisher bőrébe.

Nintendo Switchre is lett Assassin’s Creed III, de vajon kinek jó ez? Hét év után érkezett meg a Nintendo kézikonzoljára, de nem ájultunk el tőle.
Assassin's Creed: Odyssey - Még ebben a hónapban megjelenik az utolsó DLC A Judgment of Atlantis című epizódban a legendás város titkait kell majd felfedeznünk.
Ezek a magyarítások téged is érdekelhetnek, van köztük Batman is Olyan játékokhoz készült magyar felirat, mint a Lords of the Fallen, a Batman: Arkham Knight és az Assassin's Creed Unity, így érdemes lecsekkolnotok a fordítások listáját.