Éhínség Észak-Koreában: napi 16 deka rizsből nincs nemzeti seregszemle

Kim Dzsong Un, Észak-Korea diktátora nemrég lefújta a látványos tömegrendezvényeket, mert "rossz szellemben folynak az előkészületek" és "nem megfelelő a szervezés". Ez a hivatalos verzió. A valóság azonban más.

2019. június 11. 10:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Észak-Korea is elismeri Kína emberi jogi eredményeit Fontos, hiteles kiállás olyan országok nagyköveteitől, mint Szaúd-Arábia, Mianmar, Oroszország vagy Szíria.

Kim Dzsong Unnak első a kommunizmus Kim Dzsong Un észak-koreai vezető Hszi Csin-ping kínai elnökkel tartott június 20-i tanácskozásán bejelentette, hogy Phenjan számára nem az amerikai gazdasági szankciók feloldása, hanem az ország...
Hogyan születnek a diktátorok? Az észak-koreai modell A nagypapi utánzása hajban, hangban és alakban, svájci magániskola és autóvezetés hétévesen: Észak-Korea harmadik vezetőjének diktátori kiképzését vizsgálta meg Anna Fifield, a Washington Post pekin...
Az Y-generáció tarthatja életben az észak-koreai diktatúrát Feltűnő luxusból került Észak-Korea élére Kim Dzsongun, aki nagyapjához és apjához hasonlóan totalitárius diktatúrát működtet, ám hatalmát már nem öreg tábornokokra építi.
Észak-Korea szerint kémkedett a csütörtökön elengedett ausztrál diák Legutoljára például az Észak-Koreai gasztronómiáról posztolt.
Már megint összeveszett Észak-Korea és az USA Kényszeresen tesz az USA ellenséges lépéseket Észak-Korea ellen, Washington beleszeretett a szankciókba ezzel vádolta csütörtökön Phenjan az Egyesült Államokat. A hivatalos közlemény néhány nappal a...

A demokratáknak nem tetszik a Trump-Un találkozó Az amerikai demokrata párti elnökjelölt-aspiránsok vasárnap bírálták Donald Trump amerikai elnök találkozóját a két Korea közötti demilitarizált övezetben Kim Dzsong Un észak-koreai vezetővel.
Újra találkozhat Donald Trump és Kim Dzsong Un A koreai demilitarizált övezetben tárgyalhatnak majd.
A vámháború, a klímaváltozás és Észak-Korea lehetnek a most kezdődött G20 slágertémái Várhatóan a nagy techcégek nemzetközi megadóztatásáról és az óceánok műanyag-szennyezettségéről is szó lesz a kétnapos oszakai csúcson.
Észak-Korea nem kér a szöuli közvetítésből Azt mondják, Phenjan sosem fog Dél-Korea közvetítésével az Egyesült Államokkal egyezkedni.
Az amerikaiakat nem aggasztja, ha egy atomcsapásban egymillió koreai halna meg Egy felmérés szerint az amerikaiak harmada akkor is támogatna egy Észak-Korea elleni megelőző atomcsapást, ha abban egymillió ember vesztené az életét.
Vezető pozícióba kerülhetett Kim Dzsong Un húga Kim Jo Dzsong a pártpropaganda második embere lehet.