Lakatos Márk: nem érdekel, ha valaki azt mondja, hogy nem tetszik neki a testem

A Nike plus size próbababái kapcsán éleződik tovább a Lakatos Márk fotói által kirobbantott vita. A stylist elmondta a véleményét Dopeman posztjáról is.

2019. június 12. 9:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Be-YOU-tiful: testpozitív strandpartin voltunk a Lupán, ahol hírességeket lehetett kikölcsönözni Lakatos Márk zöld lecsót főzött, az élő könyvtárból pedig hírességeket lehetett kivenni egy-egy beszélgetésre az önelfogadással kapcsolatosan.

Lakatos Márk: felrobbant az Instagramom a sok gratulációtól Túlnyomórészt pozitívak voltak a reakciók Lakatos Márk fürdőruhás-vetkőzős fotóira, de például Majkának és ByeAlexnek voltak fenntartásai.
A magyar sztár 15 kilós hízása után félmeztelenül pózolt - Elképesztő fotósorozatot csináltatott Lakatos Márk először vetkőzött félmeztelenre a kamerák előtt.
Lakatos Márk szerint mindenkinek a teste egy beach body Milyen fizikum kell ahhoz, hogy az ember büszkén mehessen strandra fürdőruhában? Lakatos Márk szellemes képekkel és egy miniinterjúval válaszol.

Dopeman: A túlsúly reklámozása ugyanolyan helytelen, mint a környezetszennyezés Pityinger László, ismertebb nevén, Dopeman kiakadt, hogy a Nike plus size próbababákat használ. Követői nem mind osztották a véleményét.
A Nike újabb merész húzással dobott kesztyűt a versenytársaknak A sportszergyártók között kíméletlen verseny van, a nagy szereplőknek nem csak egymással, de a "no name" termékekkel is meg kell küzdeni. A Nike most olyat lépett, amely révén biztosan sok lojális vás...
Plus size próbabákkal újít a Nike
Imádás! Itt az első csak női deszkásokat bemutató film a Nike-tól Hozsánna néked Elissa Steamer