Ijesztően sok a hulladék a Tiszában

Civilek is segítenek hétvégén a Tisza-tavon összegyűlt több tonnányi szemét eltávolításában. A műanyag hulladékot saját építésű hajókról halásszák ki a vízből az egyébként egymással versenyző résztvevők. ...

2019. június 12. 11:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Több mint 200 zsák szemetet szedtek a civilek egy nap alatt a Tisza tavon

34 fokban 100 ember 7 PET hajót épített, hogy összegyűjtse a szemetet a Tisza-tavon
Tíz tonna hal pusztult ki a Holt-Tiszában A szerencsétlenség csak a Holt-Tisza egyik szajoli tavát érintette. Az okot egyelőre nem tudni.
A Tisza-tavat tisztítják meg a hétvégén a PET kupa résztvevői Az eddigi években a PET Kupa 78 hulladékhajója 435 ezer palackot szedett össze az ártérből.
Villámárvizek kezelésére készült magyar okostelefon-alkalmazás Villámárvizek elleni védekezést segítő okostelefon-alkalmazást fejlesztett ki a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság (Kötivizig) a Technokrats Kft. közreműködésével.
Szombat óta már 20 centit apadt a Duna De a Tisza továbbra is árad.

Lázár János újabb feladatot kapott A Tisza-család geszti otthonát kell felújítania.
Öt ország működött együtt a Tisza ökológiai állapotának javításáért A mintegy 2,2 millió eurós JoinTisza projekt európai uniós forrásból, Magyarország társfinanszírozásával valósult meg.
A Tisza mellékfolyóin kisebb árhullámok alakulhatnak ki A vízügy tájékoztatása szerint 409 kilométeren van árvízvédelmi készültség.
Vannak még elérhető áron tóparti ingatlanok Magyarországon a Balaton olyan nagy népszerűségnek örvend, hogy üdülőház vásárlásoknál sokan el is feledkeznek róla, hazánkban léteznek más tavak is. Bár a Velencei-tónál az ingatlanárak Budapest köze...
A Duna Budapestnél tetőzik, a Tisza Záhony alatt még árad Már több mint 587 kilométeren van árvízvédelmi készültség a magyarországi folyókon.
Árad a Duna, a Tisza és a mellékfolyói Már több mint 540 kilométeren van árvízvédelmi készültség.