Atomórát küld az űrbe a NASA, az emberiség nagy felfedezését is segítheti

Különleges eseményre készül a NASA. Az amerikai űrügynökség, várhatóan június 22-én, a SpaceX Falcon Heavy hordozórakétájával útnak indít egy amerikaifoci-labda méretű szerkezetet, ami nem más, mint egy atomóra.

2019. június 12. 11:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Magyar kutatónő vett részt a legújabb NASA-expedícióban Tíz napot töltöttek el mélytengeri környezetben, 19 méterrel a víz alatt.

Szélvédő helyett 4K tévé lesz a NASA X-59 repülőjén Szuperszonikus sebességnél nagyon oda kell figyelni az aerodinamikára.
Beindultak a találgatások, miután kiderült, hogy nőt küld a NASA a Holdra Női űrhajóst küldene fel a Holdra a NASA az Artemis-misszió keretében, megkezdődtek a találgatások az asztronauta kilétét illetően.
Élőben is kipróbálja a NASA az első zöld rakéta-üzemanyagot Újítana az űrügynökség, az új üzemanyag környezettudatosabb és biztonságosabb lehet, mint a jelenleg használt.
680 méterre van: soha ilyen közel nem járt még űrszonda egy száguldó kisbolygóhoz Rekordközelségbe került a Bennu kisbolygóhoz az OSIRIS-REx űrszonda - jelentette be az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A szonda megdöntötte a csillagászati objektumhoz legközelebbi röppályán moz...
NASA: 20-30 milliárd dollár kell az Artemis programra Az amerikai űrkutatási hivatalnak 20-30 milliárd dollárra lesz szüksége a következő öt évben Hold-programjának megvalósítására - közölte Jim Bridenstine, a NASA igazgatója a CNN amerikai hírteleví...

A te konyhádban is ott van, amit a Jupiter holdján találtak A NASA ismét nagy bejelentést tett.
Ötven éve keresik, most végre megtalálhatták a NASA elveszett ereklyéjét Fél évszázada az űrben kering.
Egyszerre lehet zöldebb és hatékonyabb a NASA új rakéta-üzemanyaga Június végén tesztelik, 50 százalékkal hosszabb utakban és biztonságosabb használatban bíznak.
Ilyen még nem volt: Jövőre akár te is válthatsz jegyet a világűrbe! Elképesztő bejelentést tett a NASA.
Ezek a szobanövényeink a legjobb légtisztítók A NASA kutatásai szerint a szobanövények hatékonyan tisztítják meg a légmentesen lezárt űrkabinok belső levegőjét, miként otthonainkat is
Trump, Hold, Mars Az amerikai elnök pénteken Twitter-üzenetben kritizálta a NASA-t – azért, amit ő rendelt el az űrügynökségnek...