Üvöltve kurvázták le Vajna Tímeát a piros lámpánál

Vajna egy Instagram posztban mesélte el, miként bántotta meg agresszív sofőr, majd azt is kifejtette, hogy még mindig nincs jól.

2019. június 12. 11:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Íme a yacht, amin most Vajna Tímea fényképezkedik Cannes-ban Nézze meg a Mirage Yachtot, de persze magát Vajna Tímeát is, hiszen ezúttal nem Chanelt visel, hanem Diort! Az eső viszont sajna eleredt.

Megszületett Ráskó Eszter babája? Szombaton délután posztolt a humorista Instagram-oldalán egy sokat sejtető fotót.  Így utólag már nem csoda, hogy harántos volt ez a gyerek... olvasható a bejegyzés alatt, melyből akár arra is köv...
Menő újdonsággal rukkolt elő az Instagram, de nem lesz mindenhol elérhető Néhány hónap tesztelés után az Instagram fejlesztői elérhetővé tették azt az új funkciót, amivel már dalszövegeket is adhatunk a zenés történetekhez. Egyelőre azonban nem örülhet neki mindenki.
Egészen bizarr dolgokra alapozza az Instagram a személyre szabott hirdetéseket
Mellmaszkot dobott piacra a legidősebb Instagram-sztár Szivárványos, ránctalanító.
Mire készül az Apple? Eltűntek a bejegyzések az iTunes Facebook- és Instagram-oldaláról Egy ideje már pletykálják, hogy az Apple nyugdíjazná az iTunes-t. Eddig csak szóbeszéd volt, most viszont már egyre több jel mutat erre.

Az Instagram megteremtette új férfiideálját: bemutatjuk a softboyt Az alfahímek ideje lejárt.
Szőcs Renátának állítólag túl szexi volt ez a fotója, tiltotta is az Instagram Az Instagram végül kegyes volt, ma már újra posztolhat képet.
LeBron James 14 éves fia egyetlen Instagram-poszttal lett milliomos A szupersztár szuper tehetséges utódja 24 óra alatt felrobbantotta a közösségi oldalt.
Betegsége miatt 30 évvel idősebbnek néz ki ez a nő Mégis ő az Instagram egyik legnagyobb sztárja!
Az Instagram megöli a lelket? A lemaradástól való félelem lehet az új generációs addikció.
Megszólalt a pár, akiket életveszélyes Instagram-fotójuk miatt szidott az internet A brüsszeli instagrammerek kikérik maguknak a kritikát.