Kristen Stewart az exével, Stella Maxwellel kézenfogva ment haza a közértből

Nagyon úgy tűnik, hogy az Alkonyat színésznője újra összejött a Victoria's Secretnél angyalkodó régi barátnőjével. Nézzük csak a fotókat!

2019. június 12. 12:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kristen Stewart főszereplésével jön az új Charlie angyalai-film A novemberben mozikba kerülő filmnek semmi köze nem lesz a Cameron Diazos filmekhez.

Mihalik Enikő a héten Firenzében dögösködött a Hadid-lányokkal és Stella Maxwellel Ön szerint ki nézett ki a legjobban ezen a szigorú-szexi csajokkal és meglepő megoldásokkal operáló, jubileumi divatbemutatón?
Szemöldök és melltartó nélkül jelent meg Kristen Stewart - Fotók Valaki szólhatna lassan neki.
Kristen Stewart elhagyta a szemöldökét - segítsen megtalálni! fotók Eddig sem épp a visszafogottságáról volt híres a 29 éves színésznő, akinek az Alkonyat-filmek óta szárnyal a karrierje, de most minden eddiginél messzebbre ment Kristen Stewart. Úgy döntött ugyanis, h...
Ilyen rémesen még sose nézett ki Kristen Stewart A mindig jól öltöző hírességeknek is lehetnek rossz napjaik.
Újabb helyen kérhetnek eutanáziát a haldoklók Hatályba lépett az ausztráliai Victoria államban az aktív eutanáziát lehetővé tevő, másfél évvel ezelőtt megalkotott törvény. ...

52 millió forintnyi asszonytartást kap, mert 27 évig mosott-főzött a férjére Garantáltan precedens értékű döntést hozott egy argentin bíró egy válást követő perben: Victoria Famá bírónő döntése értelmében ugyanis a hetvenéves férjnek nem kevesebb, mint 8 millió pezót (nagyjábó...
Hatályba lépett az aktív eutanáziát lehetővé tevő törvény az ausztráliai Victoria államban A másfél évvel ezelőtt megalkotott törvény.
Mel B csalódott Victoria Beckhamben Egyetlen dolog bántja csak a Spice Girls turnéja kapcsán.
Kásler miniszter: A napnyugat alkonya mellett keleten kel fel nap A keleti népeknek nincsen identitászavara, ezért olyan szuper arrafelé minden.
Ő volt a Dallas gyönyörű Pamelája - A 69 éves Victoria Principal még mindig csodaszép A Pamela Ewingot alakító színésznő közel a hetvenhez is remek formában van.
Háromgyerekes, tanárként dolgozó anyuka belehalt, amikor lenyelt egy tasak kokaint, hogy Angliából Dubajba csempéssze A 42 éves Victoria Buchanan nyaralni ment Angliába, ahol született, mert egyébként Dubajban dolgozik tanárként, és ott is él a családjával. Ha már kikapcsolódni érkezett, vett 250 font értékben kok...