DK: Nem nyolc perccel, hanem hat nappal korábban szóltunk Karácsonynak

Gréczy Zsolt kijelentette, ha Karácsony nyeri az előválasztás második fordulóját, őt fogják támogatni az önkormányzati választáson.

2019. június 12. 13:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Karácsony titoktartási nyilatkozatot íratott alá a parkolási szerződést felügyelő jegyzővel A korábbi zuglói jegyző mintegy hétmillió forintot kapott távozásakor, valamint titoktartási nyilatkozatot kellett tennie volt munkaadója felé.

Varju László: 2019 a Fidesz kudarcának éve lesz A kormány az őszödi beszéddel froclizza Karácsony Gergelyt. Izzasztó percek a parlamentben.
Gyurcsány Ferenc: Gergő mögül elment a támogatás Ahogy az várható volt, mindent borítottak Gyurcsány Ferencék azzal, hogy kihátráltak Karácsony Gergely mögül az ellenzéki előválasztáson
Elemző: Alkalmatlansági verseny folyik az ellenzéknél Karácsony Gergely szerint még szerda este sem árulták el neki a DK-sok, hogy Kálmánt támogatják.
A nap legfontosabb hírei – 2019.06.06. Karácsony azt hitte, ő marad, de Kálmán indult el helyette.
Karácsony: Rutinszerű vizsgálat volt a zuglói önkormányzatnál A kerület polgármestere szerint nem kaptak büntetést.

A Fidesz szerint vicc, hogy Karácsony akar javaslatot tenni a kerületi és fővárosi parkolás működtetésére Karácsony Gergely közérdekű adatigényléssel fordult a kerületi önkormányzatokhoz.
Karácsony szerint felül kell vizsgálni a hajózási szabályzatot Karácsony Gergely (Párbeszéd) főpolgármester-jelölt, Zugló polgármestere a Budapest térségi hajózási szabályok felülvizsgálatát sürgeti, mondván, az elmúlt években robbanásszerűen nőtt a hajóforgalom ...
Kovács: Karácsony nagy káoszba lavírozza magát Zugló gazdálkodása ezer sebből vérzik a zuglói Fidesz szerint.
Magyar Nemzet: Karácsony Gergely adósságba verte Zuglót A kerület jegyzője szerint a kerület valójában hitelből él.
Karácsony Gergely: Újra kell gondolni a fővárosi összefogást Azt is mondta, hogy a politikában az ember néha fent van, néha pedig lent.
Karácsony Gergely politikáját büntették a választók Budapesten és Zuglóban is Karácsony Gergely politikáját büntették a választók Budapesten is és Zuglóban is - közölte Farkas Örs politikai elemző az M1 aktuális csatornán kedden