Életemben először megkósoltam a kagylót és a polipot - a Textúrában jártunk

Minden megvan, ami csak kell

2019. június 12. 9:53

A cikk folytatása...Friss hírek
Nem csillapodik a botrány Schobert Norbi temetési szelfije körül Schobert Norbi elárulta, hogy nem kér a fotó miatt bocsánatot, szerinte nincs miért. Arra is kitért, szíve szerint visszavonultan élne, ha tehetné.
Szerelmi horoszkóp: ez vár ránk a nyáron Mindenki a szerelemre vágyik, de ezt nem egyik napról a másikra kapjuk meg. Egyes jegyeknek komolyan meg kell küzdeni érte, míg másoknak ideje belátni: nem mindenki ugrál a kegyeiért. 
Ülőmunka közben is olvadnak rólad a kilók, ha ezt csinálod Ha nincs időd edzeni, vesd be ezeket a praktikákat.
Leonardo DiCaprio eladott egy dinoszauruszkoponyát a részeg Russell Crowe-nak Russell Crowe a fiának szánta a dinoszauruszkoponyát, de végül továbbadott rajta, busás haszonnal.
Véletlenül bezárta magát egy lakásba egy fekete medve, de nem esett pánikba, inkább aludt egyet, amíg rátalálnak videó A vadállat először szétszedte a montanai lakás előszobáját, de mivel nem találta meg a kijáratot, inkább elbújt egy szekrényben aludni. A ház halálra rémült tulajdonosai meghallották a rombolás zaját, és amint meglátták, mivel is állnak szemben, azonnal hívták a seriffet. Amikor az állatvédők az eltévedt medvéért mentek, az már békésen aludt egy polc tetején.
Legalább öten meghaltak egy bangladesi vonatbalesetben Kisiklott vonat mellett állnak emberek az északkelet-bangladesi Kulaura településnél 2019. június 24-én. A fővárosba, Dakkába tartó Upaban Express szerelvényének öt vagonja egy vasúti hídon letért a sínekről, amikor azok alatt összeomlott egy áteresz. A balesetben legkevesebb öt ember életét vesztette és hatvanöt megsérült.

Top hírek:
Váratlanul távozik a Mokka műsorvezetőnője - Ezért búcsúzott sírva az adás végén Szabó Dóra két és fél év után távozik a Mokka csapatából.
Mutatjuk a hatoslottó nyerőszámait: 70 millió forint volt a tét Nézd meg, lett-e találatod!
Horoszkóp: Június 24., Hétfő Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!
Gyökeresen megváltozik tőle az iroda hangulata: egyre többen viszik dolgozni a kutyájukat Az irodák megnyitása a négylábú kedvencek előtt világszerte egyre népszerűbb.
Lakásán válogatja a gidákat Szikora Róbert Az egynapos, kérészéletű gidákat leszámítva immár a 25. táncoslány csatlakozott Szikora Róberthez. Az R-Góban 1983-tól táncolnak gidák.
Ő a legszebb magyar nő - Megvan, ki nyerte a Magyarország Szépe versenyt Ő képviseli majd Magyarországot az idei Miss World világversenyen.