Változik a Steam felülete, íme a tervek

Végre picit modernebb külsőre frissít a Valve! Több hónapnyi pletyka és spekuláció után hivatalosan is bemutatták, hogy miként formálják újjá a Steam könyvtáraink kinézetét a nem is olyan távoli jövőben.

2019. június 12. 14:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Elvileg ilyen lesz az újradizájnolt Steam Egy hivatalosan meg nem erősített "szivárgás" szerint a játékok oldala és a könyvtár is új kinézetet kaphat, sokkal barátságosabbá téve a játékaink listáját.

Borderlands 2 - Küszöbön az új DLC bejelentése A Commander Lilith & The Fight For Sanctuary néven érkező ingyenes bővítmény már látható a Steam adatbázisában.
A játékosok igényeihez igazítja PC-s stratégiáját a Microsoft A cég nyit a Steam felé, így a saját áruház mostantól csak opció lesz, de ez is kap egy fontos változást.
Bemutatkozott a PC-s Xbox Game Pass A Microsoft előfizetéses szolgáltatása, az Xbox Game Pass hamarosan megkaphatja a saját változatát PC-n is, mégpedig több mint 100 játékos nyitókínálattal. A redmondiak emellett kezet nyújtanak a Stea...
Mordhau teszt Az idei év talán legnagyobb PC-s meglepetése lett a Mordhau, mely csendben, surranó pályáról robbant be váratlanul a Steam top 20-as listájába, és töltötte meg játékosok ezreinek életét véres darabolá...
Steam Chat - új mobilappal jelentkezik a Valve Az eredeti Steam applikációban is felvehettük a kapcsolatot a barátainkkal, de ha valóban gyakran használjuk itt a chatet, akkor a Valve legújabb mobilos alkalmazása nagyban leegyszerűsítheti a dolgun...

Beengedte alkalmazásboltjába a Steam Linket az Apple Közel egy év huzavona után beengedte alkalmazásboltjába a Steam játékstreamelő alkalmazását az Apple.
Steam Link - már iOS-ről is használható Az alkalmazást végre átengedte az App Store szűrője.
Steam Summer Sale 2019 - kiszivárgott a dátum Are you ready for a miracle? Úgy néz ki, hogy idő előtt derült ki a Steam idei nyári vásárának időpontja. A friss információk szerint június 25-től reszkethet a pénztárcánk.
Blair Witch - Íme a gépigény (PC) Frissült az augusztusban érkező játék Steam adatlapja, ennek köszönhetően pedig napvilágra kerültek a hardverigények is.
E3 2019: Nem lesz Steam-exkluzív a Destiny 2 Az E3 Coliseum során egy fél órás etapot kapott a Destiny 2, és annak új kiegészítője is, mely során kiderült, hogy miként látják a játék jövőjét a fejlesztők. Kiemelt fontosságot kap majd a platformo...
Külön játékot csinál a Valve a Dota Auto Chessből A milliókat megmozgató mod hamarosan külön is játszható lesz, mobilra is érkezik.