Hivatalosan is felvázolta az X570-es platformot az AMD

Mindent, illetve mindent is támogat, de sajnos eléggé drága lesz.

2019. június 12. 13:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Computex 2019: három X570-es alaplapot találtunk az MSI standján A vállalat ugyanakkor több fejlesztést ígér, amelyekről hamarosan többet is elárulnak.

Computex 2019: alaplapok garmadája az ASRock standján Az AMD X570-es vezérlőre nagyon rágerjedt a cég, de más területekről se feledkeztek meg.

Friss hírek
A következő konzolgeneráció lesz az utolsó? A streaming kapcsán újra felmerült a kérdés, hogy vajon meddig is számíthatunk hagyományos konzolok megjelenésére, a Sony és a Microsoft vezérei pedig nem feltétlenül vannak ugyanazon a véleményen.
Piszkos trükkel buktatta le a fociliga a potyázó sportkocsmákat A spanyol LaLiga szurkolói mobilappja a mikrofon- és GPS adatok alapján ellenőrizte, hogy a helynek van-e engedélye a meccs közvetítéséhez.
Windows 10 és játékok óriási nyári kedvezménnyel! A GoodOffer24 webáruház nyári akciójában sokféle szoftver ára került padlóközelbe, ráadásul a PC World olvasóknak extra kedvezmény jár.
Insurgency: Sandstorm - mod támogatás és új játékmódok érkeznek Az elmúlt évek egyik legjobb taktikai lövöldéje hamarosan még izgalmasabb lesz.
Havas pályával erősít az Insurgency: Sandstorm Jókora frissítések előtt áll a New World Interactive alkotása; két új pálya, hófedte csatamezők, új játékmódok, pályaszerkesztő, bővített karakter-összeállító és hardcore szabályok várnak ránk még az idei év során.
Rise of Industry teszt - az iparmágnás felemelkedése Iparmágnás tycoon, avagy vállalatvezetés kezdőknek és haladóknak.

Computex 2019: az ASRock ezer dolláros lapja Az X570 Aqua vastag pénztárcájú vevőinek vízzel hűtött VRM-et, CPU-t és lapkakészletet, illetve más finomságokat ad.
Tisztázta a Socket AM4-es alaplapok CPU-támogatását az AMD Az X570-es modelleknél az első generációs Ryzeneket el kell felejteni, viszont az A320-nál az új generáció van kizárva, legalábbis hivatalosan.
Kiszivárgott az AMD X570-es vezérlőjének blokkvázlata PCI Express 4.0 mindenhol, amihez ráadás az USB 3.1 Gen2.

Top hírek:
Orosz rendszert is tesztel a Huawei az Android leváltására A jelentések szerint az Android leváltására egy orosz operációs rendszert is tesztel a Huawei, és a gyártás egy része is Oroszországba költözhet.
Lemezre kerülnek a Red Dead Redemption 2 zenéi A Rockstar a minap bejelentette, hogy hivatalos album formájában ereszti piacra a Red Dead Redemption 2 soundtrackjét, illetve eredeti aláfestő zenéjét. Mindkét összeállítás megérkezik még az idei nyár folyamán.
Cyberpunk 2077 - a gamescomon se látjuk majd az új gameplay demót A CD Projekt RED nem akarja elsietni a bemutatót, még egy kicsit húzzák az agyunkat.
A Windows jövője A Microsoft elárulta, milyennek kell lennie a holnap korszerű operációs rendszerének.
Insurgency: Sandstorm - mod támogatás és új játékmódok érkeznek Az elmúlt évek egyik legjobb taktikai lövöldéje hamarosan még izgalmasabb lesz.
Elden Ring - végre kiderült, mit tett hozzá George R.R. Martin A FromSoftware elmesélte, miért csúsznak tovább A tűz és jég dala kötetek.