Több száz tüntetőt vettek őrizetbe az Ivan Golunov melletti szimpátiatüntetésen

Köztük van az ellenzéki véleményvezér Alekszej Navalnij és a Spiegel egyik újságírója is.

2019. június 12. 16:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kétezren tüntettek Moszkvában a hamisan megvádolt újságíró, Ivan Golunov mellett Azt követelik, hogy vizsgálják ki az oknyomozó újságíró elleni törvénytelen fellépést és vonják felelősségre az abban szerepet vállaló rendőröket.

Putyin ijesztő ellenállással szembesült, bele is zavarodott a rendszer Komoly, valószínűleg sokáig ható következményekkel járó presztízsveszteséget szenvedett el a Vlagyimir Putyin államfő nevével fémjelzett oroszországi rendszer: a hatóságok néhány napig tartó fogva ta...
Ujjlenyomata sincs az orosz oknyomozó újságírónak a nála talált drogon Ivan Golunov az FSZB-sek temetőbizniszéről írt cikket, amikor őrizetbe vették. Az orosz sajtó kiállt az újságíró mellett.

Rangos orosz lapok címoldalon titakoztak egy oknyomozó újságíró őrizetbe vétele ellen Három média főszerkesztője közölte, hogy kész kezességet vállalni Ivan Golunov, őrizetbe vett újságíróért.
Házi őrizetbe került az őrizetbe vett orosz oknyomozó újságíró Házi őrizetbe került szombaton Ivan Golunov orosz oknyomozó újságíró, akit kábítószer eladásának kísérletével vádoltak meg.
400 embert vittek el a jogtalanul letartóztatott orosz újságíróért tartott szimpátiatüntetésről Köztük van az ellenzék vezetője, Alekszej Navalnij is. Putyin is beszállhatott az ügy rendezésébe.
Nem lehet felhőtlen Orbán öröme A Spiegel honlapján arról ír, hogy ugyan a Fidesz megnyerte Magyarországon megnyerte az EP-választást, és rekordszámú szavazó választotta Orbán Viktor