El akarják venni Magyarországtól az elhúzódó pereket!

Ezúttal az Európa Tanács mért csapást a nemzeti szuverenitásra, felszólította ugyanis a hatóságokat, hogy mihamarabb biztosítson kompenzációs jogorvoslatot a túlzottan elhúzódó polgári és büntetőjogi eljárások érintettjeinek.

2019. június 12. 16:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szél Bernadett törvényjavaslatot nyújtott be a menekültek éheztetése, és a gyerekek rabságban tartása ellen Több nemzetközi szervezet is élesen kritizálja a magyar hatóságok embertelenségét. A független képviselő most betiltaná az éheztetését azoknak a bezárt embereknek, akiket azért büntetnek, mert segítsé...

Európa Tanács: Komoly jogállami veszély az évekig húzódó ítélkezés Magyarországon Elvennék Magyarországtól az évekig húzódó pereket.
Ujhelyi István szerint meg kell állítani az országrombolást Céljuk nem az uniós források elvétele Magyarországtól, hanem az, hogy rákényszerítsék a kormányt a korrupció felszámolására és a jogállami normák betartására.

Ifj. Lomnici Zoltán: Az Európai Tanácsnak kell „hordania a nadrágot” az unióban Európa jövője szempontjából kiemelten fontos, hogy az uniós kormány- és államfők fóruma, vagyis az Európa Tanács (ET) „hordja a nadrágot” az unióban – mondta ifjabb Lomnici Zoltá...
Vitályos Eszter: Európa ereje a sokszínűségben rejlik Az Európa Tanács bizottsági ülését első alkalommal tartják Magyarországon.
Európa Tanács: Magyarország nem tesz eleget a menedékkérő gyerekek védelméért Magas a kiskorúak szexuális kizsákmányolásának kockázata.
ET: többet kell tenni az emberkereskedelem áldozatainak támogatásáért Hatékonyabb segítségnyújtást ösztönző szabályozásra és konkrét intézkedésekre van szükség az emberkereskedelem Európában szükséget szenvedő áldozatainak megsegítése érdekében - jelentette ki a str...