Ilyen lesz a Sniper Elite VR

PC-n és PlayStation 4-en egyaránt mesterlövészkedhetünk majd.

2019. június 12. 15:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rebellion - Új bejelentéssel készülnek az E3-ra Az expón természetesen ott lesz a Sniper Elite VR és az Evil Genius 2 is.

PS5 vs. Xbox Scarlett - ennyit tudunk jelenleg a next-gen konzolokról Miután a Microsoft tegnap elárult néhány dolgot a készülő Xbox Scarlett hardveres specifikációiról, pár alapvető információt összehasonlíthatunk a PlayStation 5-ről korábban megosztott adatokkal.
Battlefield V - Részletek az érkező tartalmakból A PC-s és Xbox One verziók után a PlayStation 4 kiadás is bekerül az EA Access-be júliusban.
PlayStation - durva akciókkal startolt el a Days of Play Konzolok, játékok, PlayStation VR és egy acélfekete PlayStation 4 is olcsóbban kapható a 11 napon át tartó promócióban.
THQ bejelentés #1 - Jön a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom remake A 2003-ban megjelent játék teljes felújítása a tervek szerint jövőre jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.
PlayStation 4 - fejlődik a partirendszer A Sony már kísérletezik az újításokkal, amik a multiplayert teszik jobbá.

PlayStation Now - A júniusi játékok listája (PS4) A szolgáltatás olyan címekkel bővül, mint például a Middle-earth: Shadow of Mordor.
Brit toplista: az élen kezdett a Blood & Truth Mindössze egyetlen hétig tartott a Team Sonic Racing uralkodása, a múlt héten megjelent PlayStation VR-exkluzív Blood & Truth ugyanis simán az élen nyitott. Szoros volt a küzdelem, a második FIFA 19 c...
Újabb bemutatót kapott a Crash Team Racing Nitro-Fueled Ezúttal a Dragon Mines és a Retro Stadium nevű pályákon barangolnak a PlayStation Underground munkatársai.
2019 - Íme a PlayStation Plus teljes júniusi játékai Ebben a hónapban a Sonic Mania és a Borderlands: Handsome Collectiont szerezhetjük meg.
Megvannak a PlayStation Plus júniusi ingyen játékai Ezúttal a Borderlands: The Handsome Collection és a Sonic Mania jár a PlayStation Plus előfizetőknek.
Fortnite - az adatbányászok új PS4-es tárgyakat találtak Sajnos úgy néz ki, hogy az újabb tárgyakat csak a PlayStation 4-es játékosok fogják megkapni.