Montenegrói klasszis Veszprémben

Az átlövő 2+1 évre ír alá.

2019. június 12. 16:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Elengedi magyar válogatott tehetségét a Telekom Veszprém A 21 éves játékos Lengyelországban folytatja.

Pünkösdi fesztivált rendeznek Magyarpolányban Pünkösdi fesztivál várja a látogatókat június második és harmadik hétvégéjén a Veszprém megyei Magyarpolányban
Sterbik: Ha itthon az első vagy, a világon meg a második, akkor büszke lehetsz, nem? Tavaly ősszel padlón volt a Veszprém, ehhez képest bajnoki aranyéremmel és Bajnokok Ligája-ezüsttel zárta a szezont. A veterán kapus szerint meg kell becsülni ezeket az eredményeket.
10 milliárdos beruházás indul Veszprém mellett A Termelés-Logistic-Centrum Kft. (TLC Kft.) 10 milliárd forintból 2020 nyarára 29 ezer négyzetméteres gyártócsarnokot épít a Veszprém megyei Litéren - közölte a külgazdasági és külügyminiszter sajtótá...
A szurkolók úgy ünnepelték a Veszprémet, mintha BL-t nyert volna Hiába kapott ki a döntőben a Veszprém, a szurkolók nem pártoltak el a csapattól.
Ezen ment el a Veszprém BL döntője A vereség után a vezetőedző, valamint a távozó Mikler Roland nyilatkozott.

Nagy László válla rendben a BL-döntőre, Sterbikről nincs biztos hír Egy sérülést megúszott a Veszprém a BL-döntőre. Ha Sterbik kidőlt, 17 éves ifi pótolja a Vardar ellen.
Az esélytelenek nyugalmával készül a Veszprém ellenfele A lengyelek úgy vélik, csak a Veszprémnek van veszíteni valója.
Nem térne haza a Veszprém kölcsön adott játékosa Könnyes szemmel búcsúzott.
Tökéletes klipet készített a Veszprém Final4-ra -VIDEÓ A Telekom Veszprém csapata visszatér Kölnbe a Final4-ra. A győzelmi célokat pedig, olyan videóval mutatja meg, amire nem lehet ülve maradni.
Óriásit énekeltek a Veszprém légiósai Egy bajnoki cím után ünneplés dukál, meg is adták a módját a veszprémiek!
Veszprém környéke még zord időben is jóképű Veszprém nyüzsgő megyeszékhely és a pompás balaton-felvidéki régió szíve. Haverokkal is megéri felfedezni, nem kevés kalandot tartogat mászással, gokartozással és panorámával.