2020-tól mindenki ingyen kapja a tankönyveket

A kormány a teljes alap- és középfokú oktatás valamennyi évfolyamát lefedi.

2019. június 12. 17:11

A cikk folytatása...Friss hírek
Húga megölésével gyanúsított biatorbágyi férfit keresnek Olyan súlyosan bántalmazta a 18 éves nőt, hogy az életét vesztette.
Orbán válasza alapján nem úgy tűnik, hogy Lázár János átveszi Kásler helyét Az ATV munkatársa kapta el pár kérdésre a miniszterelnököt a parlamenti folyosón. MTA-s kérdésre is válaszolt.
Závecz: A pártpreferenciák az EP-választás eredményéhez hasonlóak maradtak A biztos pártválasztói körben június első felében.
Agyonverhette 18 éves húgát egy biatorbágyi férfi A rendőrség hajtóvadászatot indított a 20 éves férfi ellen.
Kormánybuktatásra játszhat az Országos Bírói Tanács Elszabadult hajóágyúként rombolja tovább hazánk tekintélyét az Országos Bírói Tanács szóvivője – írja a Tűzfalcsoport.
Úzvölgyi katonatemető - Csíkszeredában tiltakozik az EMNP Az úzvölgyi katonatemető államosításának leállítását, a sírkert eredeti állapotának helyreállítását és Hargita megye prefektusának lemondását, vagy leváltását követeli az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) azon a tüntetésen, amelyet kedd délutánra hirdetett meg Csíkszeredába, a Hargita megyei prefekt...

Top hírek:
"Én a fiatal lányokat szerettem, nem a Dallast" az ormánsági olajmezőtől kicsit sincsenek elájulva a helyiek Óriási gazdagságot hozhat az ország egyik szegény vidéke: harminc éve nem találtak akkora olajmezőt Magyarországon, mint nemrég az Ormánságban. Helyszíni riportunkból kiderül, hogy a helyiek elég vegyesen fogadták a hírt, és nem rohanták meg a cowboykalapboltokat örömükben.
19 fontos osztrák lap
Lebénulhat a férfi, aki a stégről ugrott fejest a Balatonba Mentőhelikopterrel vitték kórházba a férfit, aki fejest ugrott a Balatonba. Szinte minden évben történnek hasonló balesetek a figyelmeztetések ellenére.
Betonoszlop dőlt egy autóra, fák fordultak ki, pincékből szivattyúzzák a vizet Sok kárt okozott a vihar az ország középső részén.
Népszava: trükközni kell az óvodákban, hogy törvényes legyen a működés Több száz óvónő hiányzik, a többiek túlóráival marad életképes a rendszer.
Két utcát elöntött a patak, tűzoltók mentik az értékeket és az állatokat Megáradt a Súri-patak, több utcát elöntött a víz Bakonycsernyén.