Ilyen luxusban nyaral Diana hercegnő unokahúga

Szívesen helyet cserélnénk Lady Kitty Spencerrel...

2019. június 12. 17:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Taposóaknák közé viszi Meghant és Archie-t Harry herceg. Jó ötlet ez? Fél évre elhagyja Angliát Harry herceg és a családja. Afrikába utaznak, hogy folytassák azt, amit Diana a halála előtt elkezdett. Lady Di 1997-ben, alig néhány hónappal a végzetes párizsi autóbales...

Idén nyáron látogatható lesz Diana hercegné gyerekkori otthona A családja állatairól fog szólni az ott nyíló kiállítás.
Kiköpött Diana: Melania Trump olyan ruhát viselt, mint a szívek hercegnője Különleges ruhát viselt a first lady az angliai útja során.
Teret neveznek el Diana hercegnéről Párizsban Eredetileg Maria Callas nevét viselte volna a tér.
Vélhetően elpusztult a Dian Fossey által tanulmányozott gorillacsapat utolsó tagja is Poppy egyike volt Dian Fossey kedvenc gorilláinak.

Tudta-e, hogy Diana, mielőtt Károly walesi herceg felesége lett, óvónőként dolgozott?
Vilmos herceg Diana haláláról: Semmilyen fájdalomhoz nem hasonlítható Vilmos herceg ritkán beszél nyilvánosság előtt édesanyjáról, ám megnyílt, amikor ismert brit futballistákkal ejtett szót mentális kérdésekről.
Egy 60 éves milliárdos Diana hercegné gyönyörű unokahúgának párja A dúsgazdag üzletember Lady Kitty Spencer apjánál is idősebb.
Diana hercegné 28 éves unokahúgát eljegyezte egy 60 éves milliomos Már az is teljesítmény, hogy Lady Kitty Spencer elbírja az ujján azt a gyűrűt.
Kate Middleton ebben a bájos pöttyös ruhában idézte meg Diana hercegné egyik emlékezetes szettjét Nem először viselte
Akár Diana! Harry hercegék nem hittek a szemüknek, ki látogatta meg babájukat Jó páran látták már a gyereket, de erre a vendégre nem számítottak Meghanék.