Taposóaknák közé viszi Meghant és Archie-t Harry herceg. Jó ötlet ez?

Fél évre elhagyja Angliát Harry herceg és a családja. Afrikába utaznak, hogy folytassák azt, amit Diana a halála előtt elkezdett. Lady Di 1997-ben, alig néhány hónappal a végzetes párizsi autóbalesete előtt látogatott a közép-afrikai Angolába, ahol a taposóaknák felszámolásáért küzdött, és a repeszek miatt megsérült áldozatok ápolását segítő szervezeteket is támogatta.

2019. június 12. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Meghan hercegné Vogue-ot szerkeszt, pedig mind tudjuk, hogy van erre alkalmasabb is a királyi családban Tegye fel a kezét, aki György hercegre gondolt!

Kiderült, meddig lesz szabadságon Meghan hercegné Nem sieti el visszatérését, az tuti
Meghan Markle kézírása egyszerűen GYÖNYÖRŰ Egy kódexmásolónak is becsületére válna
Először jelent meg nyilvánosan Meghan hercegné a szülés óta És természetesen mesésen nézett ki!
Egy hintóban utazott Meghan és Katalin a királynő szülinapjára fotók, videó Először jelent meg a nyilvánosság előtt a Sussex-i hercegné, miután négy héttel ezelőtt megszületett kisfia Archie és bemutatta gyermekét. Harry herceg és felesége a Buckingham-palotába sietett, hogy ...
Tovább bonyolódik a sztori Vilmos hűtlenségéről Kivételesen nem Meghan hercegnéről szólnak a hírek...

Meghan Markle boldogtalan Katalin hercegné árnyékában Nagyon úgy tűnik, hogy nem elég nagy Katalin hercegnének és Meghan Markle-nek Nagy-Britannia.
Donald Trump megmagyarázta, hogy kell érteni Meghan hercegné aljasnak nevezését Zűrzavaros beszélgetés volt.
Ilyen apa Harry herceg a barátja szerint Persze csak jókat mondott Meghan férjéről.
Priyanka Chopra szerint a rasszizmus az oka, hogy Meghan hercegnét annyit támadja a brit bulvársajtó "Én már ismertem korábban is és még mindig ugyanaz a csaj."
Hiába van róla hangfelvétel, Trump tagadja, hogy visszataszítónak nevezte Meghan sussexi hercegnét Annyira mindegy már, mit mond.
Bajnokok Ligája - Kane kezd a Tottenhamben A sokáig sérüléssel bajlódó Harry Kane kezdőként kap lehetőséget a Tottenham Hotspurben az FC Liverpool ellen 21 órakor kezdődő labdarúgó Bajnokok Ligája döntőben.  A kezdőcsapatok: Tott...