Megvan, ki lesz Fucsovics következő ellenfele Stuttgartban

Nagy csata van kilátásban.

2019. június 12. 17:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fucsovics gyorsan megszokta a füvet Megszakította az egy hónapja tartó nyeretlenségi sorozatát.

Fucsovics nem játszhatott Stuttgartban A háttérben nem sérülés, hanem az eső áll. Emiatt kedden játszhatja le a Munar elleni találkozót, ha az idő engedi. Kohlschreiber és Mischa Zverev viszont befejezte szereplését. ...
Teniszbajnokság a botanikus kertben Babos és Fucsovics küzdelmei vegyespárosban
Nagyon gyorsan elintézték a Babos, Fucsovics párost Ötven percig tarott a vegyespáros nyolcaddöntő a Roland Garroson.
Videóüzenet Babos Tímeától és Fucsovics Mártontól a Garossról Hírek az első körös vegyes páros mérkőzésükről.
Hatalmas csatát nyert Fucsovics és Babos Jobbak voltak az idegeik.

Oszaka és a fordítások - ezúttal Azarenka az áldozat Roland Garros: a nőknél továbbjutott Ashleigh Barty és Belinda Bencic, a férfiaknál pedig Dominic Thiem. Kiesett viszont a Fucsovics Mártont búcsúztató Diego Schwartzman. ...
"Az a lényeg, hogy jobban vagyok" - Fucsovics Márton Párizsi tudósítónk jelenti a francia nyílt teniszbajnokság negyedik napjának magyar érdekeltségű találkozóiról.
39 fokos lázzal esett össze az öltözőben Fucsovics Márton 39 fokos lázzal esett össze Fucsovics Márton a Diego Schwartzman elleni meccset követően, miután begyógyszerezve sikerült megszorongatnia a 17. helyen kiemelt argentint.
Fucsovics:"Összeestem az öltözőben, de már jobban vagyok!" - FRISS Nagyon szeretne játszani párosban, de a 39 fokos láza rossz előjel volt.
Öt szett után esett ki a Garrosról Fucsovics 19 brék volt a közel 4 órás meccsen, a világranglista-20. győzött. Federer könnyen nyert.
Két berlini klub lehet jövőre a Bundesligában A z osztályozón az Union 2-2-öt játszott Stuttgartban.