Emily Ratajkowski ezekkel a bikinis fotókkal a Dallasban is szerepelhetne

Semmi nem volt még ennyire 70-es évek.

2019. június 12. 18:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Sarah Hyland arra kérte a rajongóit, hogy ne méregessék Emily Ratajkowski Rosszul sült el egy posztja.

Felborult egy daru Dallasban, rádőlt egy lakóházra Nem bírta a daru a nagy szelet. A balesetben egy ember meghalt, öten megsebesültek.
Ő volt a Dallas gyönyörű Pamelája - A 69 éves Victoria Principal még mindig csodaszép A Pamela Ewingot alakító színésznő közel a hetvenhez is remek formában van.
Ismét mellvillantós mikrobikinibe bújt Emily Ratajkowski - fotók Alighanem a 27 éves modell is tisztában van vele, hogy sokak szerint ő a világ legjobb mellű nője - így nem is rest megmutatni magát meztelen valójában. Most épp úgy döntött, olyan apró bikinikbe gyöm...

Emily Ratajkowski nagyon aránytalannak tűnik ezen a fotón A lábát nagyjából 52-esnek tippelnénk.
Rossz vége lett az évtized legjobb sorozatának, vagy csak hisztiznek a rajongók? Amikor elfogyott az irodalmi alapanyag, akkor jött Hollywood, és lett a Trónok harcából sárkányos Dallas. Maratoni podcastban keressük a kreatív mélyrepülés okait - meg azt is, ami jó volt.
Napi cuki: Emily Ratajkowski kölyökkutyáját sétáltatja New Yorkban Ennél ma nem lesz aranyosabb!
Agyonlőttek egy transzgender nőt Dallasban Muhlaysia Bookert egy hónapja egy közlekedési incidens során már nagyon megverték. A rendőrség még nem tudja, hogy a két eset összefügg-e.
Emily Ratajkowski egy szál semmiben tiltakozik a radikális abortusztörvény ellen Mint arról korábban már a BorsOnline is beszámolt, az Egyesült Államok legszigorúbb abortusztörvényét vezették be Alabama államban, ahol gyakorlatilag mindennemű terhességmegszakítás illegális innentő...