Megkezdik a nemzeti gárda telepítését Mexikó déli határán

A külügyminiszter szerint a csapattelepítés gyorsan fog zajlani.

2019. június 12. 19:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

45 napot kapott Mexikó Trumptól a bevándorlók megállítására Ha sikerül, akkor nem veti ki az Egyesült Államok a mexikói termékekre az 5-25 százalékos vámot.

Mexikó nyitott a tárgyalások folytatására Washingtonnal Mexikó kész újabb tárgyalásokat kezdeni Washingtonnal az illegális bevándorlókról és menedékjogi kérelmeikről jelentette be Marcelo Ebrard külügyminiszter hétfőn az amerikai Fox televízió tudósítása ...
Szent a béke Mexikó és az USA között Megfékezik az illegális migrációt a közös határnál.
Trump elégedett, visszavonta a Mexikót fenyegető büntetővámot Havonta 5 százalékpontos emelést ígért, minden termékre. Mexikó kiküld hatezer katonát a guatemalai határra, úgyhogy kibékültek.
Mexikó déli határához vezényli nemzeti gárdáját Az Egyesült Államokba történő migráció feltartóztatásáért.

Andy Ruiz Jr.: Elkapom majd a Bronz Bombázót is, csak előbb lerendezem újra Joshuát Mexikó első mexikói nehézsúlyú ökölvívó világbajnoka a Jimmy Kindel live showban jelezte, az önbizalmával nincs hiány.
Újabb drogbárót adott ki Mexikó az Egyesült Államoknak Mexikó kiadta az Egyesült Államoknak a Sinaloa drogkartell egyik vezetőjét.
Lezuhant a mexikói haditengerészet egyik helikoptere, mindenki meghalt Az Mi-17-es a pusztító erdőtüzek oltásában vett részt Mexikó középső részén.
Maffiózók luxusautói kerülnek kalapács alá Mexikó populista elnöke leszámol a korrupcióval.
Jó kedvében van ma Trump: egy vámot elhalasztott, egy másikat feloldhat Akár már ma bejelentheti az amerikai elnök, hogy feloldja az acélra és alumíniumra kivetett vámokat Mexikó és Kanada számára - értesült a CNBC. A jelek szerint puhul Donald Trump harciassága a...
Mitológiai jelenetek képében áldoztak fel elfogott spanyolokat Mexikó őslakosai A legújabb jelek szerint egy, az aztékokkal szövetséges népcsoport tagjai rituálisan megcsonkították spanyol foglyaik holttesteit az 1519-1521-es spanyol hódítás egyik legnagyobb spanyol vereségét köv...