Letiltották a Twitchen és kidobták az E3-ról az egyik legnépszerűbb streamert

Dr. Disrespect úgy látta, jó ötlet lesz nyilvános vécében forgatni. Nem volt az.

2019. június 12. 19:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Death Stranding - Megkezdődött a visszaszámlálás A hivatalos PlayStation Twitch csatornán egy pár másodperces videó részletet kezdtek el közvetíteni tegnap este óta megállás nélkül.

Friss hírek
Újra játszhatóvá vált a Westwood Blade Runner játéka Megérkezett a segítség az ősöreg klasszikus futtatásához.
Előzményt kap az Éhezők viadala regény A young adult bestseller jövőre megkapja a maga előzménytörténetét Suzanne Collins tollából. A történet 64 évvel az első epizód előtt veszi kezdetét, azon a reggelen, amikor a 10. Éhezők viadalának aratási napja indult.
Változások a Liberty Global európai vezetőségében Eric Tveter visszavonulását követően Robert Redeleanu, a UPC Magyarország és Lengyelország vezérigazgatója lesz a kelet-európai régió vezetője július 1-től.
Egyetlen rajongónak köszönhetjük ezt a zseniális Warhammer 40,000-filmet A több részre bontott alkotás készítője az animációval és a hangeffektekkel is kiváló munkát végzett.
E3 2019: Önvezető autóval támad a Cyberpunk 2077 Az E3 utáni napokban sem maradtunk újabb infók nélkül a CD Projekt RED alkotását illetően; kiderült, hogy lesznek csónakok, tudunk majd úszni, és ahogy Roach esetében volt, ezúttal is magunkhoz hívhatjuk majd a járgányainkat.
Mortal Kombat 11 - végre bekerül a rangsorolt játékmód A játékosok különböző jutalmakat kaparinthatnak majd meg, attól függően, hogyan szerepelnek a vadonatúj Kombat League-ben.

Megszűnik a Youtube Gaming, a Youtube-ra kerülnek a tartalmak A Twitch népszerűségével nem tudták felvenni a harcot.
Óránként 15 milliót is kereshetnek egy új játékkal a streamerek A Twitch legnagyobb sztárjai állítólag elég durva pénzeket akasztanak le egy-egy nagyobb játék megjelenésekor.

Top hírek:
Insurgency: Sandstorm - mod támogatás és új játékmódok érkeznek Az elmúlt évek egyik legjobb taktikai lövöldéje hamarosan még izgalmasabb lesz.
E3 2019: Túrázás a Monster Hunter jégbirodalmában Nem mondanánk, hogy a Capcom túl sokat hangoskodott volna az E3-on, pedig a japánok ettől függetlenül megmutatták az expón a Monster Hunter World első nagyobb kiegészítőjét, az Iceborne-t. Öltözzetek melegen!
X-Men: Sötét Főnix filmkritika A sorozat, ami a modern szuperhősfilmek előfutárának számító X-Men - A kívülállókkal vette kezdetét, most a végéhez ér. A hattyúdalban a Főnix kel szárnyra, hogy még egyszer utoljára kihívás elé állítsa a mutánsok családszerű csapatát.
Jönnek még 500-as sorozatú vezérlők az AMD-től Az X570-es fejlesztés később felülről és alulról is kiegészül?
Reagált az AMD szoftveres újdonságaira az NVIDIA A vállalat szerint a GeForce Experience kínál sharpening szűrőt, illetve a lag is csökkenthető a driverükön belül.
Tokok igazolják a Galaxy Note 10 Pro pletykáit 3,5 milliméteres jack nem valószínűen, infraport viszont jó eséllyel lesz az új Note külsején. Az előző generáció tulajdonosai egyelőre az éjszakai módnak örülhetnek.