Különös dolgot fedeztek fel a Hold egyik krátere alatt

Egy rejtélyes felfedezés tartja lázban a Baylor Egyetem tudósait, akik a Hold egyik krátere alatt vettek észre valami nagyot, jó mélyen.

2019. június 12. 19:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rejtélyes lerakódásra bukkantak a Hold mélyén Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi rejtőzhet az égitest legnagyobb krátere alatt.

Trump, Hold, Mars Az amerikai elnök pénteken Twitter-üzenetben kritizálta a NASA-t – azért, amit ő rendelt el az űrügynökségnek...
Három céggel a Holdra A pályázók közül az első körben három magánvállalatot választott ki a NASA, hogy 2021-ig a műszereit a Hold felszínére juttassák.
Apollo 11-es szettet adott ki a Lego Különleges szettel készül az emberiség egyik legfontosabb eseménye, a Hold meghódításának 50. évfordulójára a Lego.
A Nap és a Hold is egyen tartja a Shaolin-testvéreket - videóval Nagyon összetartó család vagyunk mondta a Családvarázs című sorozat legfrissebb videójában az olimpiai bajnok magyar rövid pályás gyorskorcsolyázó, Liu Shaolin Sándor és öccse, Liu Shaoang. Gyere...
A nyugdíjasoktól függ a jövő, vége a 35 éves kamatcsökkentési trendnek Nagyon drágák lettek a fontosabb részvénypiacok, sok jele van annak, hogy innét lefelé vezet az út, globálisan is. Ilyen szituációt azonban, mint most, már kétszer átéltünk, 1999-ben és 2007 körül. So...

Megfejthették a rejtélyt: egy 780 km átmérőjű bolygóval ütközhetett a Hold Egy nagytömegű törpebolygóval ütközhetett össze a Hold a Naprendszer kialakulásának korai időszakában, ez az esemény okozhatta a Hold kráterekkel szabdalt távoli oldala és a Föld felé néző, alacsony ...
Fontos bejelentést tett a NASA a Hold-misszióval kapcsolatban Átszámítva mintegy 109 milliárd forintból épülhetnek meg annak a Hold körül keringő űrállomásnak a legfontosabb elemei, amelyeken négy ember élne.
Megfejthették a Hold egyik titkát A szakértők választ találhattak arra, hogy miért olyan eltérő a Hold két fele.
Nagytömegű törpebolygóval való összeütközés alakította a Hold felszínét A felfedezés magyarázatot ad a Föld és a Hold felszínén található izotópok eltéréseire is.
Érdekes bizonyítékot találtak a Hold túloldalán A Csang'o-4 kínai űrszonda mérései a Hold köpenyéből származó anyag jelenlétét jelezték a Nature című tudományos folyóiratban megjelent tanulmány szerint.
Jön a Kék Hold, és érzéki kalandokra csábít A tavasz utolsó teliholdja nemet mond a tabuknak