Makócápát láttak a horvát üdülőhelyen

Az elmúlt napokban két cápaészlelés is történt Horvátország egyik legnépszerűbb üdülőhelyének partjától nem messze írják a horvát lapok. A magyarok között is kedvelt településen, Makarskán egy röviduszonyú makócápa tűnt fel, amely akár 70 kilométeres óránkénti sebességgel is képes úszni. A méretes példányról egy videót is készített egy német turista.

2019. június 12. 15:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Eb-selejtező: Walest is legyőzte, nyári csoportelső a fociválogatottunk Hatalmas lépést tett a részben hazai rendezésű 2020-as Európa-bajnokság felé a magyar fociválogatott, miután Horvátország és Azerbajdzsán után Walest is megverte. Ismét Pátkai Máté volt a hős a Groupa...

Horvátország bekerült a befektetésre ajánlottak klubjába Visszaemelte Horvátországot a befektetésre ajánlott államadós-besorolási kategóriába a Fitch Ratings, elsősorban a folyamatosan javuló költségvetési teljesítménnyel indokolva a lépést.
Juncker támogatja Horvátország schengeni csatlakozását Horvátország felkészült az Európai Árfolyam-mechanizmusba (ERM) történő belépésbe és a schengeni övezethez való csatlakozásra - hangsúlyozta Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság (EB) elnöke p...
Agyhalottnak nevezte Magyarországot a Momentum főpolgármester-jelöltje Agyhalottnak nevezte Magyarországot a Momentum főpolgármester-jelöltje. Kerpel-Fronius Gábor 2018-ban a közösségi oldalán Horvátország labdarúgó világbajnoki döntője után azt írta „mennyi gu...

Négy szettben győzött a női röplabda-válogatott Szakmáry Grétáék következő meccse jövő hét szombaton Horvátország ellen lesz.
Megrendezték Magyarország és Horvátország első közös kerékpárversenyét A horvát bicikliverseny megállói között idén először magyar települések is szerepeltek.
Horvátország egy szar - mondja Strache az ibizai felvételeken Újabb részleteket közölt a beszélgetésből a Süddeutsche Zeitung.
Két új budapesti étterem kapott idén Michelin csillagot Izland és Horvátország először szerepel a MICHELIN Guide Main Cities of Europe 2019 kalauzban, Bécsben is van már három csillagos étterem.