Harminccal zúztak felfelé a hegyen, egykerekezés a Bazilikánál

A Tour de Hongrie első szakaszát két magyar szökése indította be. A hegytetőn őrjöngő sorfal várta őket. A tavalyi bajnoké újra a sárga trikó.

2019. június 12. 21:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Orbánnál járt, aztán a bazilikánál gyógyított a világhírű önsegítő guru Jordan Peterson pár év alatt lett a polkorrektség elleni kultúrharc hőse. Sokak által várt budapesti előadása szürreálisra sikerült, de előtte beszélgettünk is vele egy kicsit.

Súlyos sérüléseket szenvedett az óriásit bukó Froome A négyszeres Tour de France-győztes az egyéni időfutam pályáját járta be.
40. Tour de Hongrie
E3 2019 - küldetésszerkesztőt és Discovery Tour módot kap az Assassin's Creed Odyssey Megszabhatjuk a feladatokat, megírhatjuk a dialógusokat egy egyszerű alkalmazás segítségével.
Az emberi energiafelhasználás végső határát derítették fel Az emberi állóképesség kulcsa, az energiafelhasználás végső határát állapították meg amerikai kutatók egy 4828 kilométeres futás, a Tour de France kerékpárverseny és más rangos sportesemények elemzésé...
Olyan, mintha a Barcelonához kerültem volna Valter Attila a szezon legjobb magyar bringása, aki a hegyeken Tour de France-menőket is vert már. Menő profi csapat vitte el, most a Tour de Hongrie-n szeretne sárga trikós lenni.

A magyar bringások BL-e a Tour de Hongrie Minden eddiginél erősebb lesz a kedden induló magyar kör. Grand Tour-menők ellen Valter Attiláknak is van esélyük.
Belekóstoltunk a Tour de France-ba Egy helyben próbáltuk letekerni 140 kilométert, hogy lássuk, vajon nekünk sikerülne-e teljesíteni a L etape de Tourt, ami a világ egyik leghíresebb amatőr kerékpárversenye, útvonala ugyanaz, mint a le...
Richard Carapaz halhatatlanná vált Ecuadorban A Movistarnál versenyző élete és hazája első Grand Tour-sikerét nyerte. Ecuadorban az újságok történelmi bajnoki címként tekintenek Carapaz diadalára, őt pedig halhatatlan hősnek kiálto...
Armstrong: Semmit nem változtatnék a doppingoláson A hét Tour-győzelmétől megfosztott bringás szerint csak azt tette, ami a győzelemhez kellett.
Mozgásban a Mario Kart Tour bétája (Android) Elindult a zárt teszt, ennek köszönhetően az első gameplay részletek is napvilágra kerültek.
Rettegtem a szakasztól, mintha hét órát ültem volna szobabiciklin Tour of California: Cavendish is szenvedett a magashegyi etapon. Kusztor Péter jó idővel ért be.