A győzelemhez szerencse is kell, DE EKKORA?

Erre a gólra még sokáig emlékezni fogunk

2019. június 12. 22:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Kazuto Ioka történelmi tettre készül Szerdán kerül sor Japánban a helyi Kazuto Ioka (23-2, 13KO) és a thai Aston Palicte (25-2-1, 21KO) közötti összecsapásra. A mérkőzés tétje a WBO nagylégsúlyú világbajnoki címe lesz, így ha a
Működött a videobíró, de nem segített a magyaroknak Pedig javíthatta volna a helyzetet.
Törékeny nő a száguldó hajón. A férfiak fele nem merné bevállalni. Magyar anyuka a világ egyik leggyorsabb magyar vitorlásán. Gondolatébresztő írás egyenesen Capri szigetéről és a száguldó Wild Joe vitorlás fedélzetéről.
Tovább menetel a 3x3-as női válogatott A házigazdát is legyűrték.
Sarapova győzelemmel tért vissza Federer visszavágott.
Mohamed Aida a nyolcaddöntőben búcsúzott A női tőrözők mezőnyében legtovább versenyben maradt magyar.

Top hírek:
A Real Madrid támadója a Benficához tart A Real Madrid támadója a Benficához tart hir átigazolás spanyol Real Madrid Raul de Tomas Benfica panucci k, 06/18/2019 - 00:19 Raul de Tomas a Benfica játékosa lehet     Raul de Tomas a spanyol bajnokság egyik leggólerősebb játékosa volt az előző kiírásban, 14 gólig jutott a bajnokságból kieső Rayo Vallecano színeiben.
Joao Felix lesz az Atletico Madrid legdrágább igazolása Joao Felix lesz az Atletico Madrid legdrágább igazolása hir átigazolás spanyol Atletico Madrid Joao Felix panucci k, 06/18/2019 - 00:12 A Benficától érkezhet az Atletico Madrid új igazolása, Joao Felix a százmillió feletti tinisztár     A portugál Record szerint Joao Felix már Madridban van és hamarosan hivatalosan is bejelenthetik az átigazolást.
Végzetes hátrányba kerülhettek Hangáék Minimális esélyük maradt a végső sikerre.
Ennyivel nyit a Real Madrid Pogba ügyben Ennyivel nyit a Real Madrid Pogba ügyben hir átigazolás Real Madrid spanyol Manchester United Paul Pogba angol panucci k, 06/18/2019 - 14:21 A Real Madrid alacsonyabb árral próbálkozik, mint amit a Manchester United szeretne     A Sun értesülései szerint a Real Madrid 90 millió fontos ajánlattal próbálja puhítani a Manchester United vezetőségét.
Neymar visszatérhet a Barcelonához, őket ajánlhatják fel cserében a PSG-nek Neymar visszatérhet a Barcelonához, őket ajánlhatják fel cserében a PSG-nek hir átigazolás Barcelona spanyol francia PSG Neymar panucci k, 06/18/2019 - 14:16 Neymarnak mégis van visszaút a Barcelonához?     A PSG elnökének nyilatkozatából kiderült, senki sem érinthetetlen a klubnál, talán csak Mbappé, vagyis Neymar távozása elé valószínűleg nem fognak akadályt gördíteni, ha megfelelő ajánlatot kapnak érte.
Videón, ahogy Rodrygo is ünnepélyesen körbevonult Madridban A szurkolók a tenyeréből ettek.