A megcsalási pletykák mentik meg Katalin és Vilmos házasságát?

Váratlan fordulatot vett a történetük!

2019. június 13. 12:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Insta-gurut bérelne Meghan és Harry, hogy túlszárnyalják Vilmos hercegéket Korábban is beszámoltunk már arról, micsoda párharc folyik Katalin hercegné és Meghan Markle között. Úgy tűnik, a sussexi hercegi pár semmiben sem akar lemaradni. Most épp Insta-oldalukat szemelték ki...

Vilmos herceg kipróbálta a birkanyírást, nem igazán ment neki
Novák Katalin: Érdemes megtapasztalni, külföldről nézve milyen értékes az élet, amit Magyarországon lehet élni A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár szerint a tudás kapukat nyit a világra, biztonságot, szabadságot és hatalmat ad.
Ezt eszi Katalin hercegné reggelire, ebédre és vacsorára
Katalin hercegné öccse szívdöglesztő öltönyben - Hihetetlen, hogy még szingli James Middleton 31 éves, és szingli.
Olyat kért az ügyvédnőtől a gyanúsított, amit tán még soha, senki a világon Tíz sztárügyvéddel interjúzott Szegvári Katalin újságíró. Ez a mai Matiné.

Egy hintóban utazott Meghan és Katalin a királynő szülinapjára fotók, videó Először jelent meg a nyilvánosság előtt a Sussex-i hercegné, miután négy héttel ezelőtt megszületett kisfia Archie és bemutatta gyermekét. Harry herceg és felesége a Buckingham-palotába sietett, hogy ...
Tovább bonyolódik a sztori Vilmos hűtlenségéről Kivételesen nem Meghan hercegnéről szólnak a hírek...
Meghan Markle boldogtalan Katalin hercegné árnyékában Nagyon úgy tűnik, hogy nem elég nagy Katalin hercegnének és Meghan Markle-nek Nagy-Britannia.
Trump hibázott, megérintette II. Erzsébet királynőt Stíluspárbajt vívott az amerikai First Lady és a cambridge-i hercegné: Melania Trump és Katalin hercegné is fehérben tündökölt II. Erzsébet királynő neves bálján.
György herceg tüneményes dolgot művelt - Katalin kisfia mindenkit meglepett Nem kényezteti el a hercegi pár a kis trónörököst.
A Genezis kapta a Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztivál fődíját Dobos Tamás kapta Genezis című alkotásért a Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztivál fődíját, az operatőri munkát a középpontba helyező seregszemle elismeréseit szombaton adták át Szegeden.