Újra támad a Kölcsönlakás a mozikban

Dobó Kata vígjátékából nem volt elég: 150 ezren már látták, de most újra mozikba kerül.

2019. június 13. 14:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vízben hűtik a testüket a magyar sztárok - fotók Az esős május után végre tombol a nyár, így nem meglepő, hogy hazai hírességeink is megkezdték az idei vakációt. Cooky egészen az óceánig repült a családjával, míg Dobó Kata vagy Mádai Vivi a magyar t...

Dobó Kata kezdetben egyáltalán nem találta szimpatikusnak Zsidró Tamást Nehéz elhinni, de igaz. Bár már 2016 óta együtt vannak, a színésznő kezdetben nem tartotta rokonszenvesnek a mesterfodrászt.

Friss hírek
Nézőpont: Azzal, hogy valaki Fidesz-ellenes, nem lehet választást nyerni A szakértő szerint ez a taktika csak bukáshoz vezethet.
Egymás háta mögött kritizálják egymást az előválasztás főpolgármester-jelöltjei Folyamatos az üzengetés.
Ruiznak nincs kedve a sárdobáláshoz Manapság a boksz szerves részét képezi a trashtalk, amit néha túlzásba visznek, néha meg alig tudják megállni, hogy el ne röhögjék magukat. Tyson Fury is szereti jártatni a száját, legutóbb
Soros és milliárdos társai sokkoló javaslattal álltak elő Tizenkilenc dollármilliárdos, köztük Soros György, Abigail Disney és más milliárdos családok azt kérik a következő amerikai elnöktől egy nyílt levélben: adóztassák meg a leggazdagabb 1 százalék felső...
Annyi Boeing 737 MAX vár javításra, hogy a dolgozói parkolóba is tettek párat A cég washingtoni gyárának parkolójában furcsa dolgokat látni.
Nadalt is meghatotta a Mallorca feljutása és fordítása Kétgólos hátrányból indult a teniszező kedvenc csapata a La Liga osztályozóján.

Dobó Kata vallomása: ezért utálták egymást Zsidró Tamással Dobó Kata és Zsidró Tamás húsz éve ismerik egymást.
Dobó Kata ezzel a képpel üzeni a világnak és Zsidró Tamásnak, hogy szereti A színésznő odabújik a barátjához, Zsidró Tamáshoz, miközben önfeledten nevet, a férfi pedig gyengéden átkarolja. A képhez mindössze annyit írt Dobó Kata, hogy szeretlek, a hashtagek között pedig h...

Top hírek:
Váratlanul távozik a Mokka műsorvezetőnője - Ezért búcsúzott sírva az adás végén Szabó Dóra két és fél év után távozik a Mokka csapatából.
Mik az ARKangyalok szakterületei? Hívd ?ket segítségül ezek szerint!
Tarlós: Az előválasztás agitprop tevékenység Tarlós szerint az előválasztás agitprop tevékenység.
Évek óta húzódik Józsefváros káptalanfüredi gyerektáborának felújítása Eredetileg kézilabdacsarnok is épült volna, de mostanra az egész koncepció megváltozott.
Kálmán Olgára még egy kutyát sem bíznának rá az emberek Egyenes beszéd a kommentszekcióban.
Van egy rossz hírünk a Villám nevű képregényhős rajongóinak