Nem váltották valóra a nyugdíjasok Kósa Lajos álmát

De így is a korábbinál többen vállalnak munkát.

2019. június 15. 16:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Félmilliárd forint állami hitel segíti Kósa Lajos testvérének cégét A gabonatermesztő társaságot fél éve alapították, nemrég még a fideszes politikus 83 éves édesanyja is közvetett tulajdonos volt.

Farkas Cipriánt indítja Sopronban a Fidesz A jelöltet bemutató Kósa Lajos szerint a város kihívások előtt áll, mert sokan települtek be.

Friss hírek
Forint: elhanyagolható az árfolyamváltozás Alig változott a forintárfolyam a főbb fizetőeszközökkel szemben.
Ismét bajba került az egykori Brokernethez köthető szlovák Novis biztosító A jegybank szerint a Novis súlyosan veszélyezteti az ügyfelek érdekeit hiányos tájékoztatásával.
Elektromos taxik lepik el az atomvárost A Protheus projekt keretében nem csak Pakson villamosítják a közösségi közlekedést, Szekszárd, Tolna és Dunaföldvár is kap az e-járművekből a következő két évben.
Hogy vezesd a jövő vállalatát a jelenben? Az agilis átalakulás a káoszt hozza el és irányíthatatlanná teszi a vállalatot. Az agilis cég olyan, mint egy önvezető autó: feleslegessé teszi a vezetőt. Ez csupán néhány az agilissal kapcsolatos...
Pár hónapon belül nagyot drágulhat az arany Unciája a mostani 1415 dollárról akár 1600 dollárra is felmehet a Conclude szerint.
Megtiltotta az MNB öt életbiztosítás magyarországi értékesítését Az MNB a fogyasztók védelme érdekében a jogszerű állapot helyreállításáig megtiltotta a NOVIS biztosító öt befektetési egységekhez kötött élet- és nyugdíjbiztosításának hazai terjesztését, mert azok...

"Nem tud szembenézni a vereséggel" - az olimpiarendezésnél hárító Kósa Lajos oktatná ki Kálmán Olgát
Költségvetési csalás gyanújával mégis nyomozás indult Kósa Lajos felesége egyesületeinek ügyében Egy társajátékozásra szakosodott szórakozóhely szokásos játékestjét úgy állították be, mintha azt ők szervezték volna.

Top hírek:
A legendás drogbárótól lophatott Elon Musk - Rengeteg pénze bánhatja Pablo Escobar hírhedt kolumbiai drogkratell vezér testvére, Roberto Escobar azzal fenyegeti Elon Muskot, hogy bepereli, amiért ellopta tőle a Boring Company által gyártott "not a flamethrower" nevű...
A magyarok csak 11 napot kapnak, hogy fizessenek - miért ilyen rövid a határidő? A magyar cégek fele annyi időt adnak a lakossági ügyfeleknek a fizetésre, mint az európai átlag: mindössze 11 napunk van kiegyenlíteni tartozásainkat. Furcsamód ez pont annak köszönhető, hogy rendesen fizető ügyfelek vagyunk - pedig ez nem lesz mindig így a szakértők szerint.
A milánói főügyész szerint felesleges meghallgatni Salvinit, hogy kapott-e pénzt az oroszoktól A Buzzfeed birtokába került felvétel szerint a Salvinihez köthető pártnak, a Ligának orosz pénzt akartak juttatni.
200 millió forint közpénzbe kerül a milliós tandíjjal induló elit magániskola felszerelése Összesen 198 millió forintból szereli fel a debreceni önkormányzat a külföldi cégek miatt épülő, borsos tandíjjal operáló alapítványi iskoláját. A kivitelezés költsége már átlépte a 3,5 milliárd forintot, a kormány összesen 6 milliárd forint közpénzt adott az iskolára a Modern Városok-programból. ...
Üzent Von der Leyen: Jogállamiságban nincs kompromisszum Az Európai Bizottság élére jelölt politikus törvénybe iktatná az EU klímasemlegességét is, amit Orbán Viktor egyszer már megvétózott
Erőteljes pozitív zárás a tőzsdéken Kedvező negyedéves vállalati eredményeket nyugtázva vegyes kezdésből erőteljes pozitív zárásig erősödtek kedden a főbb európai tőzsdeindexek.