Windows 10 és játékok óriási nyári kedvezménnyel!

A GoodOffer24 webáruház nyári akciójában sokféle szoftver ára került padlóközelbe, ráadásul a PC World olvasóknak extra kedvezmény jár.

2019. június 16. 20:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megérkeztek a nagy nyári szoftverleárazások! A Goodoffer24-en Windows 10 Pro már 9,62 euróért, Office 2019 Pro már 41,99 euróért kapható!

Remek áron szerezhetsz most legális szoftvereket! A Goodoffer24 szezonközepi leárazásában a Microsoft programjai mellett számos játékot is bezsákolhattok.
Bezöldült a júliusi PC World A legjobb green-IT megoldások, nyílt forrású rendszerek és a leggyorsabb SSD-k egyetlen lapszámban. A magazin mellé 12 GameStar magazint, multimédiás ezermestert adunk ajándékba.

Multimédiás mindentudó: Audials One 2019 SE Nem mondhatni, hogy sokat szelídült volna az Audials szoftvere az elmúlt két évben, amely továbbra is rengeteg zenét kínál egy szoftveren belül. A szoftver az ehavi PC World magazin mellé ingyen jár!
Szeretnél egy hónapig ingyen telefonálni? Most egy kiemelten értékes ajándék jár a PC World legfrissebb lapszámához.
Vásárolj Windows 10-et vagy videojátékokat jelentős kedvezménnyel! A Goodoffer24 nyári promóciójában számos szoftver kapható akciós áron.