Kúria-Alkotmánybíróság 3-3: alaptörvény-ellenes a Fideszt elmarasztaló Kúria-végzés

Hónapok óta tart a pingpong a Fidesz aláírásgyűjtésének ügyében.

2019. június 19. 19:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Meg lehet nyugodni, a CÖF megvédte a Fidesz uniós bizottsági alelnökjelöltjét A békemenetesek szerint globalista spekulánsok által kitartott ügynök-szervezetek befolyásolják az Európai Parlament belső választási rendjét.

Fidesz: Megelőlegeztük a bizalmat von der Leyennek, de vannak elvárásaink A DK szerint viszont az új bizottsági elnök rossz lesz Orbánnak és az illiberalizmusnak.
Választási szövetségre lép a Fidesz az Összefogás Pécsért Egyesülettel Azt ajánlják a város polgárainak, hogy Vári Attilát válasszák Pécs polgármesterévé.
Az európai szocialisták hallgatnak a Fidesz EP-képviselői elleni bojkottról A lobbihoz a hazai baloldal is csatlakozott.
Fidesz-KDNP: A bevándorláspárti baloldal bosszút akar állni Magyarországon Így értékelték a kormánypártok az elmúlt napok történéseit.
"Karanténba zárás sikerét" ünnepli a nyugat-európai baloldal Az M1 birtokába került egy email, amely szerint a "balliberális oldal" minden eszközzel próbálta megakadályozni, hogy a Fidesz, valamint más szerintük Európa-ellenes pártok képviselői fontos pozíc...

Kocsis a parlamenti bizottsági helyek elvételével fenyegeti a DK-t A Fidesz frakcióvezetője azon kapta fel a politikai vizet, hogy a Demokratikus Koalíció EP-képviselői nem támogattak fideszes politikusokat a brüsszeli "posztfogásban". (Belföld)
Újabb ÁSZ-vizsgálatra készülhetnek az ellenzéki pártok Hét ellenzéki párt kétéves gazdálkodását ellenőrzi a Számvevőszék, a Fidesz-KDNP-vel csak jövőre foglalkozhatnak. (Belföld)
'Zugló az összeomlás szélén áll'  Havi bruttó háromszázezres fizetésért toboroz parkolóőröket a zuglói önkormányzat, mert szerdától már saját alkalmazottakkal kellene ellátnia ezt a feladatot. Így azok a parkolóőrök, akik eddig ...
Orbán Viktor: Európában egyre inkább a regionális együttműködésre kell figyelni - a nap hírei A Fidesz-KDNP EP-delegációjának vezetője arra számít, hogy fontos területet irányíthat majd Trócsányi László uniós biztos-jelölt. A regionális együttműködés fontosságát hangsúlyozta a magyar kormányfő...
Nem csak "nagyberuházások" kellenek az embereknek, mondja Fidesz egyik polgármesterjelöltje A megyei jegyzőt indítja a Fidesz a polgármesterségért Szombathelyen.
A Fidesz frakcióvezető-helyettese: Meg kell védeni a gyerekeket a szexuális aberrációtól, a Pride-ot be kell tiltani!!4 Boldog István börtönbe is küldene néhány felvonulót.