Döbbenet, mit teszünk az online rendelt ruhákkal, mielőtt visszaküldjük őket

Durva, mire jöttek rá egy vizsgálat során.

2019. június 19. 20:06

A cikk folytatása...Friss hírek
Vizes-VB - Bíró Attila sokkal többre számított Ötgólos vereséget szenvedett a magyar női vízilabda-válogatott Oroszországtól, így a legjobb 16 között szombaton Új-Zéland ellen csobbannak medencébe Bíró Attila lányai.
5 dolog, amit nem árt tudni a síkosítóról: nemcsak az örömszerzést befolyásolhatja A síkosító élvezetesebbé teheti az aktust, mindazonáltal érdemes tisztázni pár dolgot, mielőtt kipróbálod.
Betegnek tettette magát, mert nem volt pénze a műtétre, csúnya vége lett a hazugságnak Kissé meggondolatlan volt a modell, amikor egy élő műsorban vallotta be a csalást.
Ő volt a Dallas szőke bombázója - Audrey Landers 63 évesen is remek formában van Audrey Landers éveket letagadhatna a korából.
Családi Titkok - 48. rész Magyar reality sorozat
Ez mégis hogyan lehetséges? Furcsa dolog került a vendég ételébe Ilyesmi extra feltétet nem szokás a nachos mellé kérni...

Top hírek:
Radics Gigi szuper dögös, bikinis fotókon - Ennyire lefogyott az énekesnő Radics Gigi diétával és edzéssel bomba formába hozta magát.
Áginál eltört a mécses, fia szavai mélyen megérintették Az Áll az alku játékosának eszébe jutottak fia szavai, amitől annyira elérzékenyült, hogy több könnycsepp is lecsordult az arcán.
Elcsukló hangon mesélt megpróbáltatásairól Ági: Erősnek tűnök, de nem mindig vagyok az Egyedülálló anyaként Ági tudja, hogy nincs választása, mindig erősnek kell lennie, de vannak olyan napok, amikor érzései felszínre törnek. Az Áll az alku játékosának kitartása ennek ellenére töretlen, és végtelenül büszke két gyerekére.
Az Áll az alku játékosa óriásit kockáztatott, de bejött neki Ági úgy döntött, hogy az izgalmas játékot, megkoronázza a 23-as táska kinyitásával. Az áll az alku játékosának kifizetődött a bátor döntése.
Hegyi doktor - Újra rendel IV. 7. rész Hansot nagyon megviseli, hogy Klara még mindig Olaszországban időzik. Mardossa a féltékenység, majd mikor Martin segíteni próbál neki, nem bírja tovább, és kitör belőle a düh. A veszekedés kellős közepén fut be a hívás, Martin betege, Reinhold Eusenbacher lezuhant a sziklafalról. Az egykori hegyi vezető ma a felesége halászatában dolgozik, és egyszer utoljára még át akarta élni a magasság mámorát.
Adri's Kitchen - 1. rész Az Adris Kitchen bemutatja, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Kreatív ötleteket kaphatunk ahhoz, hogy miképp főzzünk idotakarékosan és költséghatékonyan, valamint, hogy miképp helyettesítsük kedvenc ételeink...