A nap legfontosabb hírei – 2019.06.20

Polgármester-jelöltek, polgármester-jelöltek mindenhol.

2019. június 20. 19:43

A cikk folytatása...Friss hírek
A fiatalkorú elkövetőket neveli, fejlődésüket segíti a bíróság A fiatalkorúak bírósági tárgyalásán fiatalkorúakra specializálódott bíró és ügyész vesz részt, a védőügyvéd jelenlétét pedig kötelezővé tehetik.
Még tart a június végi viharkárok felszámolása Százötven sérült lakóház van, amelyet továbbra sem lehetett visszakötni a hálózatba.
Kilencezer éves település maradványait találták meg Jeruzsálem mellett Izraeli régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét - jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet.
Bige-ügy: újabb fordulat a bezárt gyár körül Most éppen a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság fellebbezett a megnyitást engedélyező bírósági döntés ellen.
Fideszes képviselő megbüntetése miatt akadt ki a karcagi rendőrkapitány Helyi kormánypárti politikus is a megbüntetett kórházigazgató, akinek ügyét állítólag személyesen a kapitány simította el.
Megerőszakolták a Krétán megölt tudóst Suzanne Eaton még július elején tűnt el.

Top hírek:
This is the reason why the Brusselite bureaucrats will never understand the success of Orbán The bureaucrats in Brussels believe that by branding Viktor Orbán a far right leader, they can discredit him. Here is the reason why this strategy will always be destined to fail.
Visszahívták az MSZP alelnöki tisztségéből Szanyi Tibort A hétfőn meghozott döntés jogerős.
Egy alabamai rendőrőrs azt kéri, hogy az emberek ne húzzák le a vécén a drogot Mert még az aligátorok is beállhatnak.
Feltűnően hülyén nézett ki a férfi, aki fél kiló kokaint próbált becsempészni a parókájában Nem akarta lenyelni.
Így öltözik egy őszinte EP-képviselő fotó Legalábbis a zöldpárti Nico Semsrott szerint, aki Strasbourgban akciózott.
Az Apple megmutatja, mi lett volna, ha a szovjetek juttatnak először embert a Holdra Újabb előzetest kapott az almás cég saját gyártású sorozata.