Egymillió emberen segít a dél-pesti kórházfejlesztés

A vidéki szakrendelőket is támogatják.

2017. október 12. 8:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Így táncolt Szabó István, amikor átvette az Oscar-díjat A Mephisto 1982-es Oscar-díjának emlékezetes pillanatai.
Két gyalogost is elgázoltak a hétvégén ugyanabban az utcában Az egyikük, egy idős nő életveszélyes sérüléseket szenvedett.
Értelmezhetetlenül alacsony a részvétel a bulinegyedes népszavazáson Egyelőre a hetedik kerületiek kevesebb mint 4 százaléka szavazott.
Temesvár az embercsempészet egyik új központja A balkáni migrációs útvonalon folytatott embercsempészet egyik új központja lett Temesvár - közölte a német szövetségi rendőrség a Welt am Sonntag című vasárnapi német lappal
Hír: Az NVI asszisztál a kormány választási machinációjához A Nemzeti Választási Iroda függetlenségének maradék látszata és hitelességének utolsó morzsája is akkor tűnt el végleg, amikor vezetőik gerincroppanás nélkül végigasszisztálták, ahogy Fidesz-közeli kopasz kidobóemberek megakadályozták az MSZP népszavazási kérdésének leadását. Az a pillanat kétségkívül Magyarország újkori történelmének egyik legszomorúbb és a jelenlegi kormányzat teljes fékevesztettségét megmutató pillanata volt.
Megemlékezés a 450 éves vallászabadság-törvényről Kövér László lengyel mintát követ Szokatlan módon az előterjesztéshez ellenzéki képviselők is csatlakoztak.

Top hírek:
Januárban is csaknem 100 menekültet fogadott be Magyarország Stop Soros ide vagy oda, ha hónapról hónapra folytatódik ez a tendencia, év végéig idén is meglesz az 1300 körüli szám.
Légpisztollyal ment iskolába egy 13 éves szombathelyi diák A rendőrség garázdaság vétsége miatt indított eljárást.
Tolvajozta Orbánt, majd önfeledten lufizott Gyurcsány a DK kampánynyitóján
Egy év totálisan értelmetlen harc után leszedték Dózsa László nevét az óriásplakátról Úgy tűnik, Schmidt Máriáék csendben visszavonultak, bocsánatkérés továbbra sincs.
Hazamehetett a kórházból a 11-szer újraélesztett fiatal focista Megdöbbentően gyors gyógyulás: a 11 újraélesztés és az ötórás műtét után még csak 20 nap telt el.
Havas tájra ébredtünk vasárnap De déltől kisüt majd a nap, és eláll a havazás.