Megújul a Bajcsy-Zsilinszky Kórház

Új szakrendelőt is építenek mellé.

2017. október 12. 11:34

A cikk folytatása...Friss hírek
Emberi test tiltott felhasználása A megismételt elsőfokú eljárásban nemcsak emberi test tiltott felhasználásának és emberen végezhető kutatás szabályai megszegésének bűntettében, hanem többrendbeli csalás miatt is bűnösnek mondta ki az őssejtügy vádlottjait hétfőn a Fővárosi Törvényszék. Az ügy mind az öt vádlottja - különböző időtartamra felfüggesztett - börtönbüntetést kapott.
Hír: Szanyi Tibor az egyszerűsítés mellett-, de a renacionalizálás ellen van Az uniós pénzügyi szabályok módosítására javasolt ún. Omnibusz-rendelet az első alkalom 2013 óta, amikor is a Közös Agrárpolitika (KAP) alapszabályainak módosítása a cél. Ezek a változtatások finomhangolást és egyszerűsítést takarnak 2018. január 1-jei hatállyal; ezeket az Európai Parlament képviselői a decemberi plenáris ülésen megvitatták és elfogadták.
Meghalt egy cukorbeteg kisfiú, mert nem hívott hozzá orvost az anyja Az ügyészség 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével vádolja a székesfehérvári nőt. Felfüggesztettet kérnek rá.
A lengyel médiahatóság megbírságolta az amerikai TVN-t A lengyel médiahatóság 350 ezer eurót érő bírságot szabott ki a TVN amerikai kereskedelmi televízióra az ellenzék tavaly decemberi parlamenti ülősztrájkjának törvénysértő tudósítása miatt, az ellenzéki képviselők kedden cenzúrának nevezték a döntést
Rács mögé dugták a kőbányai álrendőrt A gyanúsított egy budapesti rendezvényen intézkedést színlelve elvette egy fiatal pénzét.
Azzal fenyegetőzött, hogy fel fog robbanni a sportpálya A rendőrök másfél órán belül elfogták a hazudozót.

Top hírek:
Halálos karambol a 7-es főúton Érdnél A balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette.
Kari aji Mészárosnak: teljes oldalon hirdeti az MVM a paksi Atomenergetikai Múzeumot a Világgazdaságban
Eltiltotta a fideszeseket az átgondolatlan posztolástól a frakcióvezető Nem tesz jót a pártnak, mindenki fogja vissza magát és gondolja át, miket posztol a kampányban teremtette le a hvg.hu információi szerint a fideszes képviselőket Pócs János múlt heti Facebook-bejegyzése miatt Gulyás Gergely frakcióvezető. A frakciótagok közül volt, akinek igazából tetszett Soros ledisznózása, mások szerint azért nem vet túl jó fényt a Fideszre.
Ávósodik az LMP
Akár 18 fok is lehet ma De délutántól nyugaton egyre több helyen esni fog.
A magát zöldpártinak mondó, de repülésmániás Hadházy Ákos újabb ballépései Most épp a nemzeti konzultáció ügyében égette le magát nyilvánosan. Azt se tudta, mit nézett meg.