Jobb, ha 2030-ra már nem tervez autós utazást Párizsba

Hacsak azt nem környezetbarát elektromos autóval kívánja megtenni.

2017. október 12. 14:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nemzetközi retail hírek, hazai elismerésekkel Párizs mellett gyűlt össze az elektronikus polccímkékkel foglalkozó piac színe-java új termékvonalakkal, előremutató jövőképpel.(X)
Macron kész közvetíteni Irak és a kurdok között Párizs támogatja Irak stabilitását és területi egységét.
Párizs ragadozókat küld a galambok kiirtására Elvileg októberben indulnak 10 napos vadászatra a főváros szolgálatába állított sólymok.
Párizs ragaszkodik a spanyol alkotmányos egységhez Emmanuel Macron francia államfő kifejezte Mariano Rajoy spanyol miniszterelnöknek "ragaszkodását a spanyolországi alkotmányos egységhez" - jelezte hétfőn a francia elnöki hivatal az előző napi, ha...
Múzeumkomplexummá alakították az egykori párizsi pénzverdét Párizs új múzeumegyütteseként avatták fel szombaton az egykori párizsi pénzverdét a Szajna bal partján, a Louvre múzeummal szemben.
Macron kész beavatkozni a közel-keleti folyamatokba Emmanuel Macron francia köztársasági elnök a kurdisztáni népszavazással kapcsolatban kialakult helyzet rendezése érdekében telefonon tárgyalásra Párizsba hívta október ötödikére Haider al-Abádi iraki ...

A Nap Száma: te tudod, hogy hányan jártak az Eiffel-toronyban? Már 128 éves Párizs egyik jelképe, rengetegen jártak rajta.
Eldőlt, mi lesz a Párisi udvarból 110 szobás Hyatt luxushotel lesz a Párisi udvarból, miután a Párizs Property Kft. franchise megállapodást kötött a Hyatt Hotelsszel - írta az Index.
Megjelent a legnépszerűbb úti célok listája Idén is Bangkok, London és Párizs lett dobogós a világ legnépszerűbb úti céljainak ma közzétett ranglistáján.
Nagy fogás lehetne a Valencia Xavija, de már elkelt 2 nagy assziszt, visszavárják Párizsba.
Sorba állították Neymart a PSG-nél Pont emiatt ment Párizsba a brazil.
És akkor Juncker igazat adott a magyar kormánynak Felforgathatja az egész EU-t, ha megvalósul Jean-Claude Juncker terve. Felcsúton és Budapesten is várják az Európai Parlament ellenőreit, igaz, nagyon nem örülnek az érkezésüknek. Párizs és Los Angel...