Donald Trump szétverhet egy újabb világszervezetet

Az Egyesült Államok kilép az UNESCO-ból.

2017. október 12. 16:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megvan, kik pályáznak Yellen székére Öt reális esélyes maradt a Fed elnöki székére Janet Yellen mandátumának lejárta után - tudta meg a Bloomberg. Állítólag a szűkített listát már Donald Trump elé terjesztették tanácsadói, innentől csak....
DoS-támadásokat rendelt el Észak-Korea ellen Donald Trump Az amerikai elnök az akcióval észak-koreai hackerakciókra reagált, illetve előzött meg.
Áder János részvétét fejezte ki Donald Trumpnak Áder János köztársasági elnök részvétét fejezte ki hétfőn Donald Trump amerikai elnöknek küldött részvéttáviratában a Las Vegas-i vérengzés miatt.
Trump időpocsékolásnak tartja az Észak-Koreával való tárgyalási próbálkozást Donald Trump amerikai elnök időpocsékolásnak tartja, hogy külügyminisztere megpróbál tárgyalni Észak-Koreával.
Tillerson előkészítette Trump újabb találkozását a kínai elnökkel Kereskedelmi kérdésekről, Észak-Koreáról és Donald Trump amerikai elnök novemberi látogatásáról tárgyalt szombaton Pekingben Rex Tillerson amerikai külügyminiszter és Hszi Csin-ping kínai elnök.
Donald Trump november elején öt ázsiai országot keres fel Donald Trump amerikai elnök november 3-tól ázsiai körutat tesz, amelynek keretében Japánban, Dél-Koreában, Kínában, Vietnamban és a Fülöp-szigeteken tárgyal majd.

Melania Trump ópiátfüggőket hívott meg a Fehér Házba Szóvivője szerint az amerikai first lady segíteni akarja a drogfüggőség elleni bizottság munkáját, amelyet Donald Trump állított fel az ópiátválság megfékezéséhez.
Nagyszabású adócsökkentést tervez az amerikai elnök Az elmúlt évtizedek legnagyobb adócsökkentési tervét vázolta fel szerdán Donald Trump amerikai elnök
Rajoy és Trump az egységes Spanyolország mellett Mariano Rajoy spanyol kormányfő és Donald Trump amerikai elnök az egységes Spanyolország mellett foglalt állást kedden a Fehér Házban
Phenjan hadüzenettel vádolja Washingtont Phenjan azzal vádolja Washingtont, hogy Donald Trump amerikai elnök háborút hirdetett Észak-Korea ellen
Összefogott egy sportág Trump ellen Erősödik az amerikaifutball-bajnokság (NFL) játékosainak titakozása Donald Trump elnöknek a sportolókkal szembeni hétvégi bírálatai után.
Donald Trump: Tüntessétek el a szemétládákat! Az amerikai elnök visszaszólt az őket támadó NFL-játékosoknak, de odaszúrt egyet a kosárlabdázónak is, aki nem látogatta meg a Fehér Házban.