Ismét nyakunkon a tatárjárás

Nem a rendkívüli időjárás vetett véget a tatárjárásnak.

2017. október 12. 17:16

A cikk folytatása...Friss hírek
Jön a választás, ezért kevesebb Kormányinfó lesz Nehogy túl sok felesleges felület legyen a kínos kérdéseknek.
Több mint 10 emelet magas Leonard Cohen-kép készül Montrealban - fotó A kép még készül, de már így is elég impresszív látnivaló.
Vajon átverés vagy tényleg szellemek járnak ebben az iskolában?
Romokban hever Hollywood Harvey Weinstein miatt Dagad a botrány, egyre hosszabb a producer bűnlajstroma, és már a rendőrség is nyomoz utána.
Ismét nyakunkon a tatárjárás Nem a rendkívüli időjárás vetett véget a tatárjárásnak.
Rendőrségi vizsgálat indul Harvey Weinstein ellen A londoni és a New York-i rendőrség is megerősítette, hogy eljárás indul a zaklató producer ellen.

Top hírek:
Megújul a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Új szakrendelőt is építenek mellé.
Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.
Megdöbbentő hírek a jogosítványról - rengeteg pénzt kell félretenni Miért kerül 200 ezer forintba egy B kategóriás jogosítvány. Cikkünkből kiderül.
Három magyar csapat is főtáblás a kosárlabda Európa Kupában A Falco és a Körmend győzött, a Szolnoknak a vereség is elég volt.
Erről beszélni olyan, mint hogy milyen volt a napod Fiatalokkal beszélgettünk az előbújásról, a bizalomról és a nyitottságról. Videó.
Budapesti tüntetést tiltatna be Ukrajna Hegedűs Lóránték tiltakoznának az oktatási törvény ellen az ukrán nagykövetségnél. Az ukrán külügyminiszter provokációt sejt.