Duterte: Ne baszakodjatok velünk, ti szarok!

A Fülöp-szigetek elnöke irányváltást jelentett be a drogháborújában, hogy megnyugtassa a nyugati vérző szíveket, majd megfenyegette azoknak az országoknak a nagyköveteit, amik ellene fordulhatnak az ENSZ-ben.

2017. október 12. 17:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Irányváltás történt a drogellenes háborúban a Fülöp-szigeteken Az európai nagykövetek kiutasításával is fenyegetőzött a szigetország elnöke.
ENSZ: Módszeresen üldözték el a rohingjákat Mianmarból Egyre nyilvánvalóbb, hogy Ázsia ruandája zajlik lassan hónapok óta. A buddhista Mianmar leszámol muzulmán lakóival az ENSZ szerint.
Folytatódik a rohingják tömeges menekülése Egyetlen nap alatt több mint 11 ezer újabb rohingja érkezett Mianmarból Bangladesbe. Az ENSZ rémálomnak nevezte a helyzetet.
Vámpírok tartanak rettegésben egy országot Az ENSZ-nek ki kellett vonnia munkatársait Malawi két déli körzetéből.
Magyarország európai víznagyhatalom lenne? Van, akivel mi sem tudunk versenyezni Az egy főre jutó édesvízkészlet mennyisége a fenntartható vízgazdálkodás fontos mérőszáma. Az ENSZ 2012-es jelentése alapján 1700 köbméteres egy főre jutó ivóvízmennyiség alatt stresszhelyzetről,...
Irán hajlandó egyeztetni a rakétaprogramjának némely dimenzióiról A Reuters jelentése szerint az ENSZ-közgyűlésen Irán és a nagyhatalmak képviselői találkoztak, és Irán meglebegtette: hajlandó vitát nyitni a rakétaprogramról, hogy csillapítsa az azzal kapcsolatos ag...

Csalódás vagy gyógyír a spanyol király üzenete? Csalódást okozott sok katalánnak - ezt üzente VI. Fülöp spanyol királynak Carles Puigdemont katalán elnök szerda esti televíziós beszédében.
Katalán elnök: a király sok katalánnak okozott csalódást Ezt üzente VI. Fülöp spanyol királynak Carles Puigdemont szerda esti televíziós beszédében.
Rendkívüli tévébeszédet tartott a spanyol király, most először A katalán kormány ismétlődően, tudatosan és szándékosan megsértette a törvényeket - jelentette ki VI. Fülöp spanyol király kedd esti rendkívüli tévébeszédében.
A kínai-észak-koreai határvidéken élőknek fájnak leginkább az ENSZ szankciói A kínai kereskedelmi minisztérium országszerte elrendelte az új szankciók 120 napon belüli életbe léptetését, így az észak-koreai munkások még kitölthetik a munkaszerződésükben meghatározott időtartam...
Donald Trump november elején öt ázsiai országot keres fel Donald Trump amerikai elnök november 3-tól ázsiai körutat tesz, amelynek keretében Japánban, Dél-Koreában, Kínában, Vietnamban és a Fülöp-szigeteken tárgyal majd.
Klímavédelmi javaslatokat tett az ENSZ-főtitkárnak Áder János A világnak szüksége van arra az elszántságra, bátorságra és bátorításra, amelyet a jó példa ereje közvetít vélte a magyar államfő.