Duterte: Ne baszakodjatok velünk, ti szarok!

A Fülöp-szigetek elnöke irányváltást jelentett be a drogháborújában, hogy megnyugtassa a nyugati vérző szíveket, majd megfenyegette azoknak az országoknak a nagyköveteit, amik ellene fordulhatnak az ENSZ-ben.

2017. október 12. 17:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Családok éve: a nagycsaládosok is fókuszban 2018 a családok éve lesz, de még a tavalyi tevékenységéért kapott díjat a Nagycsaládosok Egyesülete az ENSZ mellett működő nemzetközi családszervezetről. Természetesen a magyar kormány is kiemelt figy...
Gyerekkatona - Lesz-e igazi élete? Az ENSZ-program célja, hogy többszáz kisfiú lehetőség szerint térjen vissza a normális élethez.
Szakértők szerint összefoghat az al-Kaida és az Iszlám Állam ENSZ-szakértők jelentéséből az derül ki, hogy az al-Kaida, valamint az Iszlám Állam egyes tagjai hajlandóak lennének egymással összefogni, és így továbbvinni gyilkos ideológiájukat.
Négymillió gyerek szorul segítségre Irakban Irakban minden negyedik gyermek szegénységben él, és négymillió kiskorú szorul segítségre az Iszlám Állam dzsihadista szervezet ellen vívott háború következtében jelentette vasárnap az ENSZ Gyermekal...
Egymást vádolják a harcoló felek Oroszország ENSZ-nagykövete illegálisnak nevezte az Egyesült Államok szíriai jelenlétét és tiltakozott a légicsapások miatt.
Duterte üzent a hágai bíróknak: Lövessenek le, ne pereljenek!! A Fülöp-szigetek elnöke áll az emberiesség elleni bűncselekmények miatt indult vizsgálat elébe.

Az ENSZ szerint az al-Kaida legalább olyan veszélyes, mint az ISIS A jelentés szerint a két terrorszervezet egyes tagjai hajlandók és képesek egymást támogatni a terrortámadások előkészítésében, ami sok térségben egy lehetséges új fenyegetést jelent.
Hidvéghi Balázs: emberi joggá akarja emelni a menedékjogot az ENSZ Az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) migrációs egyezményének tervezetével az az egyik legnagyobb probléma, hogy emberi joggá akarják kinevezni a menedékjogot, a migrációt jelentette ki a Fidesz kom...
Az ENSZ szakértői kivizsgálják a szíriai klórgáztámadásokat Állítólag civilek ellen vetették be a tiltott fegyvereket.
Veszélyes az ENSZ migrációs paktuma Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője szerint a tervezett paktummal szélesre tárhatják a bevándorlást.
Óriási siker a "Stop Soros!" Fontos, hogy minél hamarabb az országgyűlés elé kerüljön a Stop Soros törvénycsomag a Fidesz-KDNP szerint. Soros György ugyanis újabb lépéseket tett Brüsszelben és az ENSZ-nél is, a tömeges bevándorl...
Bakondi: Aggodalomra ad okot az ENSZ migrációval kapcsolatos álláspontja A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint aggodalomra ad okot az ENSZ migrációval kapcsolatos javaslatcsomagjának hétfői megjelenése, annak a várható tartalma miatt.