Megint plakátokkal vigasztalják a pórul járt Star Wars-fanokat

"Be kell vallanunk, a film iránt tanúsított tényleges érdeklődés felülmúlta elképzeléseinket" fogalmaz a Star Wars 8 premiervetítéseiről lemaradóknak küldött levélben a Cinema City. Az újabb vetítésekre szóló jegyelővétel pénteken14:00 órakor indul.

2017. október 12. 19:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Solo: Egy Star Wars-történet - spoilerek vannak a LEGO-szettekben? Kiszivárgott, milyen LEGO-készleteket adnak ki a Solo: Egy Star Wars-történet alapján, amikből látszólag könnyen következtethetünk a film történetének néhány részletére.
A Jumanji 2 beelőzte a Star Wars 8-at és már félmilliárdon is túl jár Tovább száguld az új Jumanji.
Amerika előtt láthatjuk a Han Solo-mozifilmet A Solo: Egy Star Wars-történet világpremier lesz itthon.
Solo: Egy Star Wars-történet - az új Millennium Falcon sok rajongónál kiveri majd a biztosítékot Megint egy LEGO készlet mutatott meg valami olyat, amit korábban nem láthattunk.
Star Wars-érintettség az Oscar-díjaknál A filmipar fejlődését előrelendítő tíz tudományos és technológiai eredményt díjaz az amerikai filmakadémia februárban, a kitüntetettek között szerepel Jonathan Erland, aki úttörő munkát végzett a vizu...
Ridley Scott szerint az Alien sorozatnak egy szinten kellene lennie a Star Wars-szal A rendező a korábbiak ellenére most derűlátó a franchise kapcsán. Azt mondjuk elismeri, hogy változásra van szükség.

Skóciában kezdhetik forgatni az új Star Wars trilógiát? A híresztelésből nem csak a forgatás helyszínét, hanem időpontját is megtudhatjuk.
Erre a Star Wars játékra mondott nemet az Electronic Arts Meglepő módon egy igen pazarnak tűnő Star Wars játékot dobott ki az Electronic Arts.
Star Wars: Az utolsó Jedik - simán áthúzhatják az egyik nagy leleplezést A Star Wars VIII-at Rian Johnson írta, de a kilencedik részen már más fog dolgozni, akinek minden joga meglesz ahhoz, hogy saját elképzelései szerint alakítsa az eseményeket.
A Star Wars 8-cal a Disney három hét alatt kipipálta az egymilliárd dollárt Az utolsó jedik elég sikeresnek tűnik.
Több mint 4 milliárd dollár bevételt hoztak az új Star Wars-filmek És ezzel teljesen megtérült a Disney-nek, hogy megvette a Lucasfilmet.
Már a Nemzetközi Űrállomás legénysége is látta a Star Wars: Az utolsó Jediket Ugyan a Föld körüli pályán keringő mozi kényelme nem ér fel a felszíni körülményekhez, a Star Wars: Az utolsó Jedikkel kapcsolatos spoilerektől legalább nem kell félnie az űrhajósoknak.