Megint plakátokkal vigasztalják a pórul járt Star Wars-fanokat

"Be kell vallanunk, a film iránt tanúsított tényleges érdeklődés felülmúlta elképzeléseinket" fogalmaz a Star Wars 8 premiervetítéseiről lemaradóknak küldött levélben a Cinema City. Az újabb vetítésekre szóló jegyelővétel pénteken14:00 órakor indul.

2017. október 12. 19:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Star Wars Battlefront II - ilyen lesz a limitált PS4 Pro és PS4 Slim Ahogy az első Battlefront, úgy a második rész is kap egy (sőt, két) exkluzív PlayStation 4 kiadást, most azonban nem Darth Vader díszíti a konzolt.
Star Wars Battlefront II - ilyen lesz Luke akció közben Egy rövid, de igen tartalmas felvételen nézhetjük meg, hogy milyen képességekkel rendelkezik majd Luke Skywalker a Battlefront II-ben.
Star Wars VIII: Az utolsó Jedik - nézegess látványos képeket a legújabb előzetesből Kaptunk egy csomó jelenetfotót a következő Star Wars mozi legutóbbi traileréből.
Battlefront II - az EA reagált a kritikákra A Star Wars: Battlefront II publikus bétatesztje után világossá vált, az Electronic Arts a pay-to-win modell bevezetésével igyekszik pótolni a kiesett szezonbérletből befolyt összegeket. A rajongók fe...
Az új Star Wars előzetes egy új mémet is kitermelt
Star Wars Battlefront II - Darth Vader itt sem lesz gyenge A Star Wars Battlefront II készítői egy új rövid videóban Darth Vader képességeit mutatták meg, aki várhatóan ezúttal is felaprít majd néhány egyszerű katonát.

Éjszaka eldől, hogy milyen lesz a VIII. Star Wars-film Furcsa világ az, ahol már nemcsak a filmekhez, hanem a filmek előzeteséhez is jár egy trailer. Vagyis kettő...
Holnap jön az új Star Wars: The Last Jedi-trailer A Lucasfilm megerősítette, hogy a holnapi Monday Night Football szünetében mutatják be a Star Wars: The Last Jedi következő előzetesét, amiből egy nyúlfarknyi ízelítőt már tudunk is mutatni.
Lemaradtunk a paráználkodó apácákról is Nem tudjuk meg, hogy mibe bukott bele a Star Wars 9 rendezője, hogyan mókázik Alsógatyás kapitány, és hogyan színészkedik Casey Affleck egy lepedő alatt. Ezek a filmek maradtak ki mostanában a magyar ...
Ma este végre kipróbálhatja az eddigi legütősebbnek ígérkező Star Wars-játékot videó Egy látványos videó kíséretében letölthetővé vált a Star Wars Battlefront II többjátékos béta verziója. Bétához híven nem végleges, lehetnek benne hibák, cserébe viszont ingyen letölthető.
Ilyen egy multis csata a Battlefront II-ben Tegnap rajtolt el a Star Wars: Battlefront II multiplayer bétatesztje, és ahogyan az ilyenkor lenni szokott, több száz videó kering az interneten az epikus csatákról. Ha nem vagy résztvevője a béta el...
Star Wars Battlefront 2 - nézzünk rá közösen a bétára Paca és EndreMan csatába vezeti a Star Wars univerzum legnagyobb hőseit a ma induló zárt Battlefront 2 bétatesztben.