Félt visszatérni Őcsénybe a panziós, de semmit sem bánt meg videó

Miután a helyiek kiutálták a menekülteket a faluból, nagyjából két hétig Fenyvesi Zoltán sem volt Őcsényben. Vele tartottunk, amikor először ment vissza a panzióba. Az a terve, hogy higgadtan megbeszéli a falubeliekkel, ki mit rontott el, ő ugyanis Őcsényben képzeli el a jövőt.

2017. október 12. 20:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Vasárnap polgármestert választ Őcsény Fülöp János újraindul. Szeptemberben azért mondott le, mert a települést már a gondolata is felzaklatta annak, hogy néhány menekültcsalád ott üdüljön pár napig.

Friss hírek
Emberi test tiltott felhasználása A megismételt elsőfokú eljárásban nemcsak emberi test tiltott felhasználásának és emberen végezhető kutatás szabályai megszegésének bűntettében, hanem többrendbeli csalás miatt is bűnösnek mondta ki az őssejtügy vádlottjait hétfőn a Fővárosi Törvényszék. Az ügy mind az öt vádlottja - különböző időtartamra felfüggesztett - börtönbüntetést kapott.
Hír: Szanyi Tibor az egyszerűsítés mellett-, de a renacionalizálás ellen van Az uniós pénzügyi szabályok módosítására javasolt ún. Omnibusz-rendelet az első alkalom 2013 óta, amikor is a Közös Agrárpolitika (KAP) alapszabályainak módosítása a cél. Ezek a változtatások finomhangolást és egyszerűsítést takarnak 2018. január 1-jei hatállyal; ezeket az Európai Parlament képviselői a decemberi plenáris ülésen megvitatták és elfogadták.
Meghalt egy cukorbeteg kisfiú, mert nem hívott hozzá orvost az anyja Az ügyészség 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével vádolja a székesfehérvári nőt. Felfüggesztettet kérnek rá.
A lengyel médiahatóság megbírságolta az amerikai TVN-t A lengyel médiahatóság 350 ezer eurót érő bírságot szabott ki a TVN amerikai kereskedelmi televízióra az ellenzék tavaly decemberi parlamenti ülősztrájkjának törvénysértő tudósítása miatt, az ellenzéki képviselők kedden cenzúrának nevezték a döntést
Rács mögé dugták a kőbányai álrendőrt A gyanúsított egy budapesti rendezvényen intézkedést színlelve elvette egy fiatal pénzét.
Azzal fenyegetőzött, hogy fel fog robbanni a sportpálya A rendőrök másfél órán belül elfogták a hazudozót.

Harrison Ford mackója rekordösszeget hozott egy magyar alapítványnak Hollywoodi világsztárok, valamint hazai hírességek is segítik a magyar fogyatékossággal élők munkahelyteremtését azzal, hogy saját macijukat bocsájtják átverésre a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány ...
Orbán és Kövér nem indul egyéni jelöltként a választáson Majd felteszik listára. Az még rejtély, hogy Rogán Antal körzetében kit állítanak ki, de az már biztos, hogy Szabó Tünde elindul. Ahogy az a Fenyvesi Zoltán is, aki Tapolcán egyszer már kikapott egy ...

Top hírek:
Halálos karambol a 7-es főúton Érdnél A balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette.
Kari aji Mészárosnak: teljes oldalon hirdeti az MVM a paksi Atomenergetikai Múzeumot a Világgazdaságban
Eltiltotta a fideszeseket az átgondolatlan posztolástól a frakcióvezető Nem tesz jót a pártnak, mindenki fogja vissza magát és gondolja át, miket posztol a kampányban teremtette le a hvg.hu információi szerint a fideszes képviselőket Pócs János múlt heti Facebook-bejegyzése miatt Gulyás Gergely frakcióvezető. A frakciótagok közül volt, akinek igazából tetszett Soros ledisznózása, mások szerint azért nem vet túl jó fényt a Fideszre.
Ávósodik az LMP
Akár 18 fok is lehet ma De délutántól nyugaton egyre több helyen esni fog.
A magát zöldpártinak mondó, de repülésmániás Hadházy Ákos újabb ballépései Most épp a nemzeti konzultáció ügyében égette le magát nyilvánosan. Azt se tudta, mit nézett meg.