Félpályás kapusgóllal jutott vb-negyeddöntőbe a magyar minifutball-válogatott

Tajti Bence lett a hős a Líbia elleni meccs hosszabbításában.

2017. október 12. 20:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Újra az olajárakról egyeztet Szaúd-Arábia és Oroszország Szaúd-Arábia és Oroszország várhatóan a jövő év végéig meghosszabbítja a nagy kőolajexportáló országok kitermelést korlátozó megállapodását, bár a rekordnagyságúra emelkedett amerikai olajexport és Lí...
Több száz ember tűnt el egy hajótörésben Líbia közelében Vélhetően bevándorlók és menekültek az eltűntek.

Friss hírek
Benny Hillt szexuális zaklatással vádolja egy punk énekesnő Sorba dőlnek ki a csontvázak a szórakoztatóipar sötét szekrényéből. Most a hetvenes-nyolcvanas évek legendás komikusát, magyar otthonok millióinak is egykori állandó szereplőjét, Benny Hillt vádolja szexuális zaklatással egy angol énekesnő a Mirror szerint.  Hazel O'Connor, a későbbi punkénekesnő és színész, 21 évesen, 1976-ban ment el egy meghallgatásra, amin a Benny Hill Show-ba kerestek lányokat.
Tizennyolc milliót keres a lábaival ez a nő fotók Az Instagramjára feltöltött képeivel vette le a lábukról a férfiakat.
Megszakadt a kiskutyáját gyászoló nő szíve Infarktusgyanú miatt mentőhelikopterrel szállítottak kórházba egy amerikai asszonyt, akiről később kiderült, egészen más problémája van. A 62 éves hölgynek ugyanis nemrég hunyt el kutyája, és ez annyira megviselte Joanie Simpsont, hogy összetört a szíve. Szó szerint. A takocubo-kardiomiopátia néven emlegetett betegség tüneteit tekintve nagyon emlékeztet az infarktusra.
A 20. századi magyar történelem legnagyszerűbb eseménye az 1956-os forradalom A 20. századi magyar történelem legnagyszerűbb eseménye az 1956-os forradalom - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője vasárnap Szentesen.
Napi horoszkóp - október 23 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Így alakul kereskedelmi forgalmunk Szerbiával A magyar-szerb kereskedelmi forgalom alakulása, 2007-2016; behozatal; kivitel; milliárd forint

Menekültek elleni határzárról is szó volt az olasz-líbiai egyeztetésen A Líbia déli határán át érkező migráció feltartóztatása, valamint az ott tervezett határzár megépítése is témája volt az olasz és líbiai kormány közötti egyeztetésnek Rómában.
A Líbia déli részén tervezett határzárról is szó volt az olasz-líbiai kormányegyeztetésen A Líbia déli határán át érkező migráció feltartóztatása, valamint az ott tervezett határzár megépítése is témája volt az olasz és líbiai kormány közötti egyeztetésnek Rómában - jelentette a szombati o...
Líbia újra akarja játszani a selejtezőmeccsét Tunézia ellen, mert megtudták, hogy tunéziai a kenyai bíró felesége A bíró tényleg rosszul teljesített, utána három hónapra el is tiltották.

Top hírek:
Mit gondol Szanyi Tibor 1956-ról? Szanyi Tibornak az 1956-os nemzeti ünnepet idézőjelbe tevő Facebook-bejegyzése a bizonyíték arra, hogy az ő esetében a közvetlen eszmei közösségvállalás a diktatúra állampártjával és a forradalom eltiprásával ma is fennáll mondta Gulyás Gergely.
Öt amerikai exelnök vett részt a texasi segélykoncerten Több volt amerikai elnök is részt vett azon a koncerten, amelyet a hurrikánok áldozatainak megsegítésére rendeztek a texasi Austinban, helyi idő szerint szombat este.
Az alkohol már nem menő - erre költenek a mai fiatalok Új divat hódít a bulizás helyett a diákok körében.
Rooney, mint 15 éve Csak most az Arsenal végül a szuszt is kiverte az Evertonból.
A tájfun sem mosta el a japán kormányfő győzelmét Abe Sindzónak meglehet a kértharmad is
Nőtt a fizikai munkát végzők órabérátlaga A Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. szerint a harmadik negyedévben 859 forint volt a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére.